nlc.hu
Aktuális

Hosszú Katinka visszatért az uszodába

Két hónapja szült, de Hosszú Katinka máris újra edz

Hosszú Katinka nem viccelt, amikor azt mondta, hogy a gyerek mellett sem hagyja abba végleg az úszást.

Augusztus 6-án született meg Hosszú Katinka és férje, Layber-Gelencsér Máté kislánya, Kamília. Még a várandóssága idején kérdezték arról a sportolónőt, visszatér-e az úszáshoz, mennyiben befolyásolja az anyaság a karrierjét. „Még nem voltam anyuka, ami most következik, teljesen új lesz számomra. A sportolói státuszom jelenleg is aktív, még nem tudom elképzelni, hogyan fogok a baba mellett sportolni, mennyi idő és energia jut majd rá. Ez a kihívás még előttem áll, érdekes időszak lesz az életben” – válaszolta akkor erre.

Kamília születése óta kicsit több, mint két hónap telt el, Katinkáék élete pedig kezdi felvenni az új ritmusát. Erről számolt be legalábbis a múlt heti posztjában az úszó, melyben azt írta: „Kislányom már 8 hetes és nagy örömömre lassan beáll a napi rutinunk. Élsportolóként nekem ez a komfortos. Így már sokszor alszik a szobájában.” Bár a mellékelt videóban Katinka a babája szobáját mutatta be, azért beszédes a napi rutinjukról szóló rész is. 

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka (Fotó: Trenka Attila)

Ez ugyanis azt jelenti, hogy Katinka ismét megpróbálhat helyet szorítani az első szerelmének, az úszásnak is az életében. A legújabb Instagram sztorija alapján pedig pontosan így is tett. Kilenc héttel a szülés után Katinka visszatért az uszodába! A medence mellől posztolt egy videót a felszerelése társaságában, a felvételt pedig a „Vissza az alapokhoz”-felirattal látta el. Ide kattintva te is megnézheted.

„A terveim szerint fogtok még így látni, jelenleg nem azt mondom, hogy ez a lezárása ennek a fejezetnek. Szerencsére mindent elértem, sőt többszörösen, amit szerettem volna, egy sportolónak ez mindig nagy megnyugvást jelent”ígérte még áprilisban Katinka, aki láthatóan elkezdett dolgozni ennek betartásán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top