nlc.hu
Aktuális

Órákat vezetett egy verésért

Telefonon dobták, erre 7 órát vezetett, hogy megverje exe új barátját

Nem tudta elfogadni a szakítást.
autós

Hét órát vezetett egy 31 éves román férfi, hogy megverje volt szerelme új barátját. Egészen Ausztriáig autózott el, hogy jól helyben hagyja az illetőt – írja a foter.ro.

A Graz közelében fekvő Puch bei Weiz településen dolgozó barátnője, egy 27 éves román nő telefonon szakított vele, mert beleszeretett egy másik férfiba. A sértett ex ekkor autóba pattant és Ausztriáig vezetett, ahol egy 30 centis késsel megpróbált behatolni a vetélytársa lakásába – egy munkásszállóba – és azzal fenyegetőzött, hogy megöli. Ezután megrongálta a kocsiját, majd összeverekedtek.

A bunyónak a munkásszálló lakói vetettek véget és riasztották a rendőrséget. Az osztrák rendőrök letartóztatták a támadót, aki fogdába került.

Amúgy éppen egy hasonló eset miatt vár most 18 hónapos börtönbüntetés egy venezuelai focistára. A Cádiz futballistája, Darwin Machís az exneje aktuális partnerét bántalmazta. Összeszólalkozott a férfival a sportoló, majd három tettestársával úgy összeverte, hogy a bántalmazott férfi súlyos testi sértés miatt feljelentést tett. A börtön mellett még 6000 eurós kártérítést is fizetnie kell. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top