Sebestyén Balázs reakciója Vadon Janinak: „Te szemét”

T. D. | 2024. Január 08.
Természetesen, mindezt szeretetből mondta.

Az ünnepek előtt az egész országot egy emberként sokkolta a hír, hogy Vadon János 15 év után távozik a Rádió1 Balázsék című műsorából. A rádiós elárulta, új vizekre evez, hogy valóra válthassa álmait. Két műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs támogatták kollégájukat, ám nekik is idő volt, hogy feldolgozzák, valami véget ért.

Fotó: RTL

Mit is írhatnék, sok mindent tudnék, de utálok búcsúzkodni! Köszi mindent…. A sok röhögést, munkát, műsort, rádiót, forgatást, a sok vidám percet, amit együtt lenyomtunk ebben a 26 évben! Kívánom, hogy sikerüljön minden, amit elterveztél a »nyugdíjas éveidre«, ma küldte valaki, pont ide passzol:»… az élet nem más, mint elmúlása annak, amit szeretünk..« Sok sikert, haver, drukkolok, hogy minden kerek legyen és köszönök mindent…” – írta közösségi oldalán december 20-án Balázs, amikor utoljára volt hallható a jól megszokott trió a rádióban. 

Ma reggel ismét beültek a stúdióba, ám már csak Balázs és Feri, amire Vadon Jani egy mókás Instagram-történettel reagált: Egy pizsamás fotót osztott meg az ágyból, melyre azt írta, már 9, ideje lenne felkelni… A képet Balázs is tovább osztotta, de csak ennyit fűzött hozzá: 

Te szemét…

 A beszólás élét természetesen elvette, hogy emellé szívecskés emojikat is rakott. 

Sebestyén Balázs Instagram-története

Exit mobile version