nlc.hu
Aktuális

Demcsák Zsuzsa nászútja

Demcsák Zsuzsa igazi luxusban tölti a nászútját, videót is posztolt róla

Harmadik férjével egy mesés helyet választottak.

Demcsák Zsuzsa az ünnepek előtt mondta ki a boldogító igent új szerelmének, akivel a műsorvezető Instagram-oldalán közzétett videó szerint nászútra is indultak. A kétgyermekes édesanya egy tetőtéri medencéből posztolt a követőinek, a felvételen pedig az látható, ahogy úszva szemléli a város fényeit Szingapúrban. Kattints ide a bejegyzésért! A műsorvezetőnek a hírek szerint mesés élete van új párja mellett, hiszen a férfi mindent megtesz annak érdekében, hogy a sztár boldog legyen. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: TV2)

Szingapúr egyébként kiváló romantikus üdülőhely a párok számára, az utazási irodák szerint ugyanis a nászút itt nem csak egy utazás, hanem egy életre szóló élmény is. Érdekesség, hogy a 2023-as évben Zürich és Szingapúr lettek a világ legdrágább városai – adta hírül a Reuters. A délkelet-ázsiai városállam az elmúlt 11 évben összesen 9 alkalommal végzett a lista élén.

Ezzel foglalkozik Zsuzsa új férje 

A Bors állítása szerint a férfi felsőfokú tanulmányait egy nívós amerikai egyetemen végezte, később pedig, egészen 2015-ig egy férfiaknak szóló magazin nemzetközi igazgatója volt. Az általa alapított cég kommunikációval, számítógépes animációval és rendezvényszervezéssel foglalkozik, méghozzá Magyarországon, sőt, Szingapúrban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top