nlc.hu
Aktuális

Demcsák Zsuzsa házassága

Ilyen Demcsák Zsuzsa házassága: mesés életet él új párja mellett

Harmadik párja oldalán találta meg a boldogságot.

A Farm VIP háziasszonya még az ünnepek előtt mondta ki a boldogító igent új kedvesének. Az üzletember kiléte egyelőre nem nyilvános, Demcsák Zsuzsa ugyanis szeretné, ha a szerelmük csak az övék maradna. Erről korábban beszélt is egy interjúban. „Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek” – nyilatkozta még a Farm VIP sajtótájékoztatóján a műsorvezető. A nagy napról egyébként korábban az is kiderült, hogy a híresség és új párja egy titoktartási szerződést is aláíratott az esküvőre érkező szolgáltatókkal.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Trenka Attila)

A Blikknek most megszólalt egy ismerős, aki elárulta, hogy Zsuzsa végre egy olyan férfi mellett találta meg a boldogságot, akinek az oldalán igazi nő lehet.

„Zsuzsa korábbi kapcsolatai mindig úgy alakultak, hogy sokszor neki kellett lennie a dominánsabb félnek vagy annak, aki szervezi az életüket. A család és a munka mellett pedig nemigen jutott ideje élni, élményeket szerezni. Most azonban egy olyan nagybetűs férfit sodor mellé az élet, aki mindenben a támasza, a tenyerén hordozza őt, ajándékokkal lepi meg és gyakran utaznak el” – mondta el a lapnak a névtelen forrás. A műsorvezető és férje egyébként az utóbbi időben többször töltött romantikus hétvégéket vidéki szállodákban, melyről az édesanya a közösségi oldalán is beszámolt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top