nlc.hu
TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa megjelenése

Kedves barnából mesés szőke: így változott az évek alatt Demcsák Zsuzsa frizurája

Előfordult olyan is, hogy az édesanya 20 centit vágatott a hajából.

Demcsák Zsuzsa hosszú évek óta van jelen a magyar médiában, ahol sokszínű egyénisége számtalan oldalát sikerült már megmutatni izgalmas frizuraválasztásaival. A híresség hajviseletei között a szolidan elegánstól az eszméletlenül dögösig mindent láthattunk már. Manapság a világosabb, szőkés árnyalatokra váltott, búcsút intve ezzel a sötétbarna tincseknek.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa 2023-ban (Fotó: Trenka Attila)

Zsuzsa kezdetben a Magyar Televízió Tonik című műsorának műsorvezetője volt. 1996-ban benevezték a Szupermodell című versenybe, ahol a legjobb 15 közé jutott. Számtalan műsor háziasszonyaként láthattunk az elmúlt években. Tudását igyekszik továbbadni, korábban az nlc-nek adott interjúban például elárulta, hogy beszédtechnikát tanít egyéneknek és cégeknek, valamint influenszereknek és youtubereknek. 

Nézzünk pár képet Demcsák Zsuzsa átalakulásairól

Demcsák Zsuzsa
Megnézem
Összes kép (16)

A műsorvezető az elmúlt hetekben az eljegyzésével, és vőlegényével került a magazinok címlapjára. A Bors állítása szerint a férfi felsőfokú tanulmányait egy nívós amerikai egyetemen végezte, később pedig, egészen 2015-ig egy férfiaknak szóló magazin nemzetközi igazgatója volt. Az általa alapított cég kommunikációval, számítógépes animációval és rendezvényszervezéssel foglalkozik, méghozzá Magyarországon, sőt, Szingapúrban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top