nlc.hu
Aktuális

Golden Globe-gála

Kínos videó terjeng a TikTokon: Selena Gomez pletykált egyet Timothée Chalamet-ról

Az énekesnő a történtek után azonnal szaladt a barátnőihez.

Bár ők is híresek, nekik is vannak kedvenceik. Selena Gomeznek például Timothée Chalamet, akit legutóbb a Wonka című filmben láthattunk. Történt ugyanis, hogy Gomez a Golden Globe-gálán szeretett volna egy közös képet készíteni 28 éves kollégájával, ám az nemet mondott a dologra. Mondhatnánk, hogy biztosan azért, mert nem ismerte az énekesnőt, ám erről szó sincs, hiszen dolgoztak már együtt, méghozzá az Egy esős nap New Yorkban című filmben. A színész szerelmével, Kylie Jennerrel ült annál az asztalnál, ahonnan Gomez kép nélkül távozott. Útja a barátnőihez, Taylor Swifthez és Keleigh Sperryhez vezetett, ahol kissé takargatva mondta el nekik, miért nem teljesült a vágya. Hála egy szájolvasónak, kiderült a dolog! Az esetről egyébként számtalan TikTok-videó is felkerült, íme az egyik:

A PageSix megszólaltatott egy szakértőt, aki szerint Gomez a következőt mondta a barátnőinek: „Nem akart velem egy képet. Nemet mondott.” A felvételen jól látszik, hogy Sperry rákérdezett, hogy a színészről van-e szó, mire Gomez bólogatott. Bár felröppentek olyan pletykák, hogy Timothée párja, Kylie Jenner vétózta meg a közös képet, a párhoz közelálló források tagadták a dolgot.

Selena Gomez

Selena Gomez éppen meséli, mi történt (Fotó: Christopher Polk/Golden Globes 2024/Getty Images)

A PageSixnek egy Gomezhez közeli forrás tagadta, hogy Chalamet-ról szólt a három nő beszélgetése, ám a videón jól látszik, hogy bizony a színész volt a téma. A People magazinnak szintén nyilatkozott egy névtelen forrás, aki megerősítette, hogy Selena Gomez tényleg nem tett rosszindulatú megjegyzéseket a Kylie Jenner és Timothée Chalamet párosra. A sminkmogul és az egyre népszerűbb színész egyébként még tavaly ismerkedtek meg a párizsi divathét alatt, a szerelmük pedig hamar kibontakozott, és azóta is tart

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top