nlc.hu
Aktuális
Ez történik ma, Selena Gomez szülinapján

Ez történik ma, Selena Gomez szülinapján

Budapesten szombat reggel 05:05-kor kel fel a Nap és 20:32-kor nyugszik. Selena Gomez szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 22.

Ezen a napon:

1456-ban Hunyadi János nándorfehérvári diadala a II. Mehmed szultán vezette török haderő felett (július 21. és 22.). 1946-ban a későbbi miniszterelnök, Menáhém Begín által vezetett Irgun terrorszervezet Jeruzsálemben felrobbantja a Dávid Király Szállodát, ahol 91 angol halt meg. 1992-ben Selena Gomez szülinapja. 2011-ben Anders Behring Breivik kétlépéses terrortámadást követ el Norvégiában. Első lépésként autóba rejtett pokolgépet robbantott fel Oslo kormányzati negyedében, ezután Utøya szigetén a Munkáspárt ifjúsági táborában lőtt le 69 embert.

Ez történik ma, Selena Gomez szülinapján

A nap mottója:

A fizikai munka a testet és a jellemet is megszilárdítja. A nagyobb baj az, hogy nincsen becsülete. Nem akar senki fizikai munkát végezni. Mert nehéznek gondolják. Nehéz is. Közgazdászokból, jogászokból manapság már Dunát lehet rekeszteni, de nincs egy ember, aki tudna neked csinálni egy ajtót. Nem kérheted meg rá az akadémikus urat, hogy javítsa már meg a tévédet, mert nem tudja. Eltűntek a melósok, ez óriási probléma. Hamarosan még nagyobb lesz.

Dombóvári István

Névnap:

Július huszonkettedike Magdolna, Léna, Lenke, Levendula, Lipót, Magda, Magdaléna, Magdó, Platon, Verbéna, Veréna és Verita napja.              

Július huszonkettedikén született:

Muráti Lili színésznő, Willem Dafoe színész, Selena Gomez színésznő és Windsor György herceg.

Időjárás:

A többórás napsütés mellett gomolyfelhő-képződés várható, több helyen alakul ki zápor, zivatar. Helyenként megerősödik a déli, délnyugati szél. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 37 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “A szerelmednek nagyobb szüksége van rád, mint ahogyan azt gondolnád. Ma ő az, aki mindenképpen szeretne a társaságodban lenni, és ő az, aki nagyon szeretné, hogy meghallgasd.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top