nlc.hu
Aktuális

Demcsák Zsuzsa nászútja

Ennyiért bérel szobát Demcsák Zsuzsa és férje Szingapúrban

A műsorvezető és új kedvese egy luxusszállodában tölti a pihenését.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Demcsák Zsuzsa újra férjhez ment, az új párja pedig egy üzletember, akinek a kilétét egyelőre homály fedi. A műsorvezető egy korábbi nyilatkozatában leszögezte, hogy valószínűleg ez így is marad, ugyanis a magánéletét a jövőben nem szeretné kiteregetni a nyilvánosságnak. A szűk körű esküvő után a pár nászútra utazott, méghozzá Szingapúrba, ahol Zsuzsa posztjai alapján fantasztikusan érzik magukat. Az édesanya az Instagram-oldalán egy tetőtéri medencéből is közzétett egy videót, melyen jól látszik, hogy igazi luxusban töltik a mindennapokat. A story.hu szerint Zsuzsa a Marina Bay Sands Hotelt jelölte meg ebben a bejegyzésben, melynek a következők a szobaárai.

Az interneten fellelhető adatok szerint a Deluxe King szobát két főre extra nagy ággyal napi áron 232 ezer forintért árulják, persze éjszakánként. A booking.com-on egyébként ugyanebben a szállodában egy északára 372 ezer forintért is található szállás egy párnak, ám azt nem tudni, hogy a sztár és szerelme pontosan milyen szobában szálltak meg.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Trenka Attila)

A kommentelők persze rögtön támadni kezdték a sztárt, nem értik, hogy miért posztol ennyit az útról, ha a jövőben nem szeretné kiteregetni a magánéletét. Vannak azonban olyanok is, akik örülnek az édesanya boldogságának, sőt, nem egy sztár is támogatását fejezte ki Zsuzsa posztja alatt. Ilyen például Köllő Babett is, aki csak ennyit írt a híresség legutóbbi bejegyzése alá: „Jó pihit Nektek.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top