nlc.hu
Aktuális

Öngyilkossággal próbálkozott a pozsonyi hasfelmetsző

Öngyilkossággal próbálkozott a pozsonyi hasfelmetsző, végül nem merte megtenni

Újabb hátborzongató részletek láttak napvilágot a pozsonyi férfiról, aki kivágta a párja szívét és belső szerveit.

A 47 éves pozsonyi férfi, Jozef Hanuska által múlt héten elkövetett gyilkosság olyan kegyetlen volt, hogy Szlovákia határain túl is felfigyeltek rá. Mivel az áldozat, Patrícia az elkövető barátnője volt, a rendőrségnek gyorsan lett gyanúsítottja, és Hanuska nem is tudott sokáig elbújni előlük: egy napon belül elfogták. A férfi elmondta: a tette elkövetése után a Dunába akarta vetni magát a hídról, ám ezt nem merte megtenni, majd fel akarta kötni magát, ám nem járt sikerrel – derül ki a Parameter cikkéből.

Jozef Hanuska

Jozef Hanuska, a 47 éves elkövető (fotó: Parameter/Facebook)

Hanuska a bíróságon elmondta, hogy a tett napján nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak a barátnőjével, majd összekaptak valamint és hangosan veszekedni kezdtek. A veszekedés gyilkosságba torkollott, a férfi ugyanis megfojtotta a párját. Ekkor a szomszédok hívására a rendőrség megjelent a lakás ajtajánál, ám ő csendben maradt és úgy tett, mintha senki nem lenne otthon, így a rendőrök távoztak. Ez után egy pincében bújt el, és mivel az öngyilkossági tervei kudarcot vallottak, később elment egy boltba, hogy vegyen magának egy üveg vodkát.

A rendőrök a pincében találtak rá. Arról nem szól a fáma, hogy a párja megfojtása után miért vágta ki a szívét és a belső szerveit, azt viszont korábbi hírekből tudni lehet, hogy a férfi apja többszörös gyilkos volt. Štefan Pantl a pozsonyi fojtogató néven is ismert, 1979-ben megfojtott két nőt, mert azok egy átmulatott éjszaka után nem akartak szexuális kapcsolatot létesíteni vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top