nlc.hu
Aktuális

Járókelő segített a rendőröknek elfogni a gyanús férfit

Menekülés közben eldobta a drogokkal teli szatyrot, egy járókelő segített elfogni a gyanús férfit – videó

Mint kiderült, a férfi zsebében is volt kábítószer.

A rendőrök egy számukra gyanús alakra figyeltek fel január végén a Budapest nyolcadik kerületében található Kőfaragó utcában. Sejtésük be is igazolódott, hiszen ahogy meglátta őket, futásnak eredt. Menekülés közben a parkoló autók közé hajított egy szatyrot, végül a Mária utcáig jutott; ugyanis egy járókelő pár másodpercre feltartóztatta a férfit.

„Ennyi éppen elég is volt, hogy az egyenruhások elfogják és megbilincseljék a férfit, a segítséget pedig ezúton is köszönjük!” – írja a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán.

A 41 éves, külföldi állampolgárságú férfi nadrágzsebében 30 tasak kábítószergyanús növényi anyagot találtak, valamint az autók közé dobott szatyorban további 43 tasak kábítószergyanús növényi anyag hevert.

Hozzátették, az  elfogást követően a férfi lakásában a nyomozók több mint fél kilogramm marihuánát, a kábítószer porciózásához szükséges mérleget, dohányőrlőt, önzáró tasakokat, mobiltelefont, 500 ezer forintot, 1850 eurót, továbbá indiai rúpiát és skót fontot foglaltak le.

A józsefvárosi rendőrök a nyomozás során feltárták a 41 éves férfi kapcsolatrendszerét és vevőkörét, majd kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával kihallgatták, ezt követően pedig őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Drogfogás Budapesten

Fotó: Budapesti Rendőr-főkapitányság /Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top