nlc.hu
Aktuális

Osváth Zsolt megvédte Tóth Gabit

Osváth Zsolt kelt Tóth Gabi védelmére: „Ez nemcsak hogy túlzás, de túlmegy minden normán”

Félretette a köztük lévő ellentéteket.

Tóth Gabi a minap a könnyeivel küszködve jelentkezett be 24 óráig elérhető Instagram-történetében, ugyanis most a korábbiaknál is ocsmányabb támadásokat kap. Hogy miért? A kegyelmi botrány után az online tartalomgyártók péntekre tüntetést szerveztek a gyerekek védelmében a Hősök terén. Az énekesnő viszont kijelentette, ő nem megy el, amit meg is indokolt. 

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

„Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!” – írta akkor Gabi. Azóta viszont elképesztő üzeneteket kap, amik miatt úgy döntött, jogi útra tereli az ügyet

Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek? Tényleg idáig jutottunk? Mert az, hogy egy NER-keresztény, matyólotyó, senkiházi, bérenc, csalfa ribanc vagyok, semmi ahhoz képest, hogy eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem. Tényleg, meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el. Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén! Szálljatok le rólam!

 – mondta Gabi a könnyeivel küszködve Instagram-történetében. 

Bár az énekesnő jó pár évvel ezelőtt rúgta össze a port Osváth Zsoltival, aki azóta sem kíméli videóiban, most minden ellenszenvét félretette és kiállt Gabi mellett. 

Osváth Zsolt

Fotó: Instagram

Soha nem gondoltam volna, hogy erre szükség lesz, DE! Pedofilsimogatónak, a pedofíliát támogatónak hívni azokat az embereket, akik nyilvánosan nem álltak be a kezdeményezés mögé, vagy mentek a kezdeményezéssel szemben, nemcsak hogy túlzás, de túlmegy minden normán. Van véleményed? Helyes! De ne lépj át egy határt! Ezek nagyon súlyos állítások és elveszik a fókuszt a valódi ügyről. Meg lehet morálisan, erkölcsileg találni ebben a kivetnivalót és ezen jogunk van felháborodni. Viszont senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezek az emberek tényleg támogatják a legsúlyosabb bűnt, amire nincs bocsánat” – kezdte Zsolti 24 óráig elérhető Instagram-történetében, aki maga is a tüntetés egyik vezérarca volt. 

Aki ezt a kommunikációt, narratívát erősíti, az pont azokkal az eszközökkel dolgozik, mint a politikusaink. Ugyanaz a gyomorforgató tempó, ami ellen küzdünk. Azok sem érdemlik ezt, akik annak a kormánynak a támogatói, amely a közbeszéd ezen formáját megteremtette és milliárdokat költ a népszerűsítésére! Kérlek, ne csináljátok, mert a nap végén nem lesztek különbek azoknál, akikről kritikát fogalmaztok meg! Ahogy anyám mondta: ‘Valakit magázva is el lehet küldeni a p*csába’

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top