nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt és Tóth Gabi

Micsoda fricska! Osváth Zsolt csirkelábbal gúnyolta ki Tóth Gabi új dalát

Az influenszer nem fogta vissza magát.

A plágiummal vádolt Tóth Gabi új dala alaposan felforgatta az internetet. Számtalan vélemény és kritika látott napvilágot, sok paródia jelent meg, még Krausz Gábor is rejtve üzent az exének a produkcióval kapcsolatban. A sorba Osváth Zsolt influenszer is beállt, aki a ZSHOWtime című műsorát promózva játszotta el az énekesnőt a TikTokon. A videóban a Gabi klipjében felbukkanó kéz is megjelenik, ám itt egy csirkeláb helyettesíti a kacsókat. 

@osvath_zsolt Megihletett Tóth Gabi. Amúgy a ZSHOWtime-on hosszabban beszélek a hétvégi szerelmes szereplésről. Tessék menni a YouTubera! #tothgabi #gothtabi #átkozottnyár #hidegenfujnakaszelek #zshowtime #osvathzsolt ♬ eredeti hang - Osváth Zsolt | ZSHOWtime |

„Ha a szakáll meg a bajusz nem lett volna, hirtelen tényleg azt hittem, Tóth Gabi az.”

„Esküszöm szép vagy, beleégtél a retinámba! A csirkeláb meg… Imádom!!!” 

„Jobb, mint az eredeti” – jegyezték meg páran a kommentszekcióban. 

Osváth Zsolt és Tóth Gabi

Tóth Gabi és Osváth Zsolt (Fotók: Trenka Attila, ZSHOWtime YouTube-csatorna) 

Bár az énekesnő azóta megszólalt a válásáról és elmondta, hogy új kedvesével, Papp Máté Bencével csak a Krausz Gáborral való szakítása után kezdett el ismerkedni, az internet népe mélyen elítéli az édesanya jelenlegi viselkedését. Zsolt erről is szót ejtett a YouTube-csatornáján. A nemrég megházasodott sztár szerint például a vasárnap esti Sztárban Sztár leszek! fellépés, mely során az énekesnő és Papp Máté Bence együtt táncoltak, majd csókolóztak a színpadon, egy bohózat volt. Erről Zsolt – aki nem először fejti ki a véleményét az előadóról – hosszabban beszél ebben a videóban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top