nlc.hu
Aktuális

A Hooligans rendőrségi ügye

Koncertről vitték el a rendőrök a Hooligans két tagját, reggelig a fogdán voltak

Balhéba torkollt a fellépésük.

Családjukat gyalázó rajongóval verekedtek össze a Hooligans tagjai, rögtön elvitték őket a rendőrök. Az eset még 2005 augusztusában, a Szegedi Ifjúsági Napokon történt, de a zenekar tagjai még ma is emlegetik. Többek között erről is sztoriztak a zenészek a Blikk TV Ilyenek voltunk című műsorában. Kiderült, az egészet az egyik rajongójuk kezdte, aki addig hergelte őket, mígnem Csipáék tettlegességgel állították le az illetőt, ám ezt követően a rendőrségen tölthették az éjszakát.

Hooligans

A Hooligans együttes koncertje a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) színpadán az erdélyi Tusnádfürdőn 2017-ban – MTI Fotó: Veres Nándor

“Egy srác a második sorban (…) az édesanyánkat szidta és a középső ujját mutogatta felénk. Amikor már három dalon keresztül művelte ezt, (…) megelégeltünk. Ebből lett egy minimális kis balhé” – mesélte Kiss Endi. A rendőrök végül Csipát és Tóth Tibit előállították.

Amikor lejöttünk a színpadról, rögtön el is vittek minket a rendőrök” – tette hozzá Tibi, aki reggelig a fogdán volt a zenésztársával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top