Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Share the design adventure

torokeszter5@gmail.com
Létrehozva: 2022. Április 7. 11:16

Sziasztok!


Török Eszter vagyok, a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának kereskedelem és marketing szakos hallgatója, és egy egyetemi projekt keretein belül egy kitalált vállalkozás létrehozásán dolgozom. Érdeklődni szeretnék, hogy az általam kidolgozott cég szolgáltatásaira lenne-e igény. 


Vállalkozásom: Trendária magyar designerruha-kölcsönző


Tevékenységem: A Trendária magyar designer-ruhakölcsönző lehetőséget biztosít, hogy jobban megismerjük a magyar divat képviselőit és elérhető áron kölcsönözzünk minőségi hazai termékeket. Az ideiglenes ruha-/kiegészítő-tulajdonosok megtapasztalhatják a kiváló szakemberek keze által készült egyedi alkotások viselése által nyújtott élményt; hiszen itt már nem helyettesíthető fast fashion darabokról beszélünk: ezeknek a daraboknak története van. A Trendária szeretné eljuttatni az embereket ahhoz a felismeréshez, hogy egy designer ruha megvétele egy hosszú távú befektetéssel egyenértékű, a kölcsönzőben pedig ezt gyakorolhatják be a fogyasztók, csak még kicsiben (mind időben, mind pénzben). Ez a tudatosság arra is kiterjed, hogy a kölcsönzés által megelőzhető a ruhafelhalmozás, sőt, ritkán fordul elő, hogy egy-egy ruhadarab hetekig búslakodjon a szekrény hátuljában, így maximális a kihasználtság is. 


A bemutatkozóm alapján mit szólnátok, ha ténylegesen megvalósulna a Trendária által nyújtott élmény?


 

Címlap

top