Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Én úgy szoktam csinálni, kiolvasztom a halat, anyám tejben szokta, s akkor elveszi azt az erős hal illatot. Ha kiolvadt, akkor besózom, felvert tojásba mártom és úgy a paprikás lisztbe forgatom. Mert ha csak úgy paprikás lisztbe forgattam, akkor ált. lejött róla a paprikás liszt, így meg megtartja , s olyan lesz, mint amit sütnek bármelyik strandon .
Jah, a paprikás liszt ezeket tartalmazza :
liszt
pirospaprika
majoranna
vegeta
bors
De lehet ízlés szerint bármilyen füszert hozzáadni.
Jó étvágyat !
Én is msot kedvet kaptam :) ímádom a halat .
Én úgy tudom, hogy kell csinálni egy sűrű, sós, nem édes palacsintatésztát, ebben belemártod, és utána én még itthon egy kis zsemlemorzsában is megforgatom, mert ha nem akkor nekem le szokott róla jönni sütés közben a palacsintatésztás massza.
Üdv. V.
A rántott hekk tök egyszerű. Tejet öntessz egy tálba, ebben olvad ki a hal, lecsöpögteted, besózöd, a szokásos panírozás: liszt, tojás, zsemlemorzsa, ezekben ilyen sorrendben megforgatod, és forró olajban kisütöd. Remélem ízleni fog.