Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Krémtúró
2004-09-15 13:561.
Létrehozva: 2004. szeptember 15. 13:56
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon buta kérdés, de rengeteg receptemben írják hozzávalóként, hogy krémtúró kell a sütibe. Vagy natúr tejszínes krémtúró.
Na most ez mi? És hol lehet kapni? Én eddig mindig a sima tehéntúrót használtam.
Köszi, ha vki tudna válaszolni.
Lehet, hogy nagyon buta kérdés, de rengeteg receptemben írják hozzávalóként, hogy krémtúró kell a sütibe. Vagy natúr tejszínes krémtúró.
Na most ez mi? És hol lehet kapni? Én eddig mindig a sima tehéntúrót használtam.
Köszi, ha vki tudna válaszolni.
Köszi az infót.
A Millit ismerem, de ha fél kilót ír, az elég költséges.
cactus, az tényleg krémsajt. De olyan receptem is van amiben kifejezetten mascarpone krémsajtot és krémtúrót is ír, tehát tuti nem keverik
szbet, tuti, hogy boltit ír a recept.
Krémtúróban ilyet nem tudok, mert azok ízesítve vannak.
de ha sütit csinálsz, biztos vaníliás kell.
tejszínes krémtúrónál passzolok:)