Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kárpátalja

catharina
Létrehozva: 2004. október 14. 10:16
Sziasztok!

Szombaton megyek Kárpátaljára egy hétre. Sajnos nem sokat tudok az ottani életviszonyokról. (Fogalmazzunk úgy, hogy semmit nem tudok...) Kérem, hogy aki volt már Kárpátalján, ossza meg velem a tapasztalatait. Köszönöm.

catharina
  1. 2004. október 14. 11:115.
    Igen, én is ettől félek, nehogy megsértsek vkit. . .
    előzmény:
    toblerone1 (4)
     
  2. 2004. október 14. 11:034.
    Anyuék pár hete voltak, és nagyon tetszett nekik!

    Ők, hasonló meggondolásból Nescafékat, finom borokat, szép csomagolású pirospaprikát, csokikat vittek. (Egy kollégám onnan származik, én is őt kérdeztem ki, hogy mit vigyenek, ami hiányozhat, de nem cikis. . . )
    Ez kedves ajándéknak is, nem alázza meg őket, hogy valami kegyelemkenyeret kapnak. . .
    előzmény:
    catharina (3)
     
  3. 2004. október 14. 10:503.
    Az a helyzet, hogy egy tanulmányi kirándulásra megyünk, és nem is tudom pontosan, hogy hová. Lemaradtam a tájékoztatóról, mert dögrováson vagyok itthon. :(( Vannak olyan árucikkek, amelyek hiánycikknek számítanak ott? (Gondoltam, vinnék pár dolgot, ha tudok segítenk vkinek. )
    előzmény:
    p.i.c. (2)
     
  4. 2004. október 14. 10:322.
    Konkrétan hová mész Kárpátalján belül?? Én augusztusban voltam 2 hetet Beregszászban, pár határ menti faluban és Rahón. Nagyon nagyot csalódtam pozitív irányban. Az emberek kedvesek, a táj egyszerűen gyönyörű. A falusi boltokban is lehet mindent kapni, a városokról nem is bezsélve. Ráadásul sokkal olcsóbb minden, a márkás fogyasztási cikkeket is beleértve. Érezd jól magad!! Én azóta is visszavágyom!
    előzmény:
    catharina (1)
     

Címlap

top