Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Barátnő aki csak a pornóra

carlos_33
Létrehozva: 2020. november 19. 12:06

Sziasztok,

lenne egy érdekes kérdésem,van egy barátom akinek van egy barátja és az mesélte ezt nekem...tehát barátom barátja...hogy a barátnője azt mondja neki hogy nagyon szereti és nem akarná soha elveszíteni ezt nagyon sokszor elmondja ...miközben az ágyban csak úgy tud elélvezni ha pornót néz...és ha mondjuk három napig nem néztek pornót szeretkezés közben akkor már azt mondja ez kellett már hogy pornót nézzünk...jaj még egy érdekes észrevétel...úgy tud csak a csaj elmenni ha nézi a hármast vagy többest és a barátom barátja izgatja a csiklóját...ez olyan mintha a férfi csak úgy tudna elmenni(fordított esetben) ha a barátom barátjának a barátnője fogna a barátom barátjának a farkát és miközben nézi a pornót és izgatja amit lát és arra menne el...tehát nem a csaj elégíti ki mentálisan hanem a nők...persze fizikailag a csaj tartja a farkát...ezt hogy látja egy nő...mennyire szereti a csaj a srácot? mire vágyik ez a csaj? kérem csajok segítsetek véleményezzétek...a barátom barátja nagyon kétségbe van esve...

  1. 2020. november 22. 09:344.

    A barátod barátjának a barátnője? Ugyan már. Ez nem igaz, biztos hogy rólad van szó, másképp mit érdekelne téged egy idegen nő nemi élete? A barátod barátja ezek szerint még csak nem is a barátod. 


    Miből veszed azt (és a barátod barátja) hogy csak egyféleképpen lehet kielégülni? 

  2. Torolt_felhasznalo_756302
    Torolt_felhasznalo_756302
    2020. november 19. 14:113.

    Esetleg ajándékozzon a barátod barátja szextársast karácsonyra, és akkor onnét vehetnek ötleteket, hogy mivel tehetik pikánsabbá az együttléteket.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_756302 (2)
    2020-11-19  14:09
  3. Torolt_felhasznalo_756302
    Torolt_felhasznalo_756302
    2020. november 19. 14:092.

    Ez lehet rossz beidegződés is, pl. hogy a csaj amíg egyedül volt, így oldotta meg, aztán túlságosan hozzászokott. Meg kell mondjam, elég szegényes lehet a belső fantáziája, ha ehhez be kell kapcsonia a tv-t. Próbálja meg csukott szemmel visszaidézni a filmet, miközben csak a barátod van "bekapcsolva" tv nélkül - ez lehetne talán egy első lépés a "gyógyulás" útján.


    Egy másik fontos dolog szerintem, hogy az együttlétek ne csak a kielégülésről szóljanak, hanem csak élvezzék, hogy együtt vannak. Szóval próbáljanak ki néhány újfajta kényeztetést egymáson, ami közben nem is feltétlenül muszáj elmenni. Hátha könnyebben egymásra hangolódnak majd ezek után, és akkor már nem kell pornó...

Címlap

top