Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vetélés utáni vizsgálat

Cherry Blossom
Létrehozva: 2013. december 1. 00:09

Sziasztok,

nagyon úgy néz ki, hogy a napokban elvetéltem egy kb 6 hetes terhességet. Orvosnál a 4. héten voltam (más miatt kértem az időpontot már előre, de csináltam előtte egy tesztet, mert fájtak a melleim), és nem tudott nyilván megállapítni semmit, csak annyit, hogy nagyobb a méhem.

Ha minden rendben maradt volna, szerdán kellett volna visszamennem hozzá UH-ra, hogy "bebizonyosodjon" a terhesség.

Pénteken sok vérzéssel nagy darabos dolgok távoztak, ma sokkal kisebbek. Holnap bemegyek a kórházba, ahol az orvosom is dolgozik, bár ő biztos nem lesz bent, és megkérdezem, mi a teendő.

 

De addig is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor mikor vizsgálnak meg, hogy minden kiürült-e és nem csak részleges vetélés volt. Nagyon szeretném, ha a saját orvosom vizsgálna meg és nem egy vasárnapi ügyeletes, van valakinek tapasztalata, hogy mennyire sürgős ilyenkor a vizsgálat?

 

Abban bízom, hogy ráér még egy napot, és hétfőn az orvosom tud majd megnézni.

 

Légyszi írjon, akinek van ebben tapasztalata! Köszönöm!

  1. 2013. december 1. 19:525.

    Köszi a válaszokat. Azt mondták a  nővérek telefonon, ha nem vérzek nagyon, akkor inkább holnap reggel menjek csak be és majd az orvosom megnéz.

    Most abban bízom, kijött minden, aminek ki kellett, a művi befejezéstől nagyon félek (a következményeitől leginkább)...

  2. 2013. december 1. 09:014.
    Nálam egy öt hetes terhesség szakadt meg. Otthon beindult a vetélés erős görcsökkel, nagy fájdalommal, bő, darabos vérzéssel. Ez volt éjszaka. Reggel elmentem az orvosomhoz, ő ultrahanggal megnézett. Nálam szépen kiürült, nem volt szükség művi befejezésre.
    előzmény:
    Cherry Blossom (1)
    2013-12-01  00:09
  3. 2013. december 1. 08:033.
    Szia, nekem is volt 6 hetes terhesen ilyen, spontán vetélés volt. Ultrahangon megvizsgáltak és művi úton befejezték a fertőzés elkerülése végett. (az olyan, mint az abortusz, fél nap a korházban). Aztán volt megint ugyanezzel a tünetekkel a 8. héten, gondoltam, hogy mindennek vége, ő most már 12 éves...
    előzmény:
    Cherry Blossom (2)
    2013-12-01  00:12
  4. 2013. december 1. 00:122.
    És valaki meg tudja mondani, hogy ilyenkor mi ürül ki pontosan, és az kb mekkora, milyen mennyiségű?
    előzmény:
    Cherry Blossom (1)
    2013-12-01  00:09

Címlap

top