Kajári és Pácsonyi főz: így készül a rakott savanyú káposzta
A savanyú káposzta méltatlanul mellőzött alapanyag, pedig egészséges és fogyókúrás, akkor meg miért csak karácsonykor esszük? Jöjjön egy olyan recept, ami a kezdőkön sem foghat ki.
2014. Január 17.
Kajári és Pácsonyi főz
- ●Így készül a csirkepaprikás
- ●Így készül a dobostortás kuglóf
- ●Így készül a rizottó
- ●Így készül az epres csokitorta
- ●Így készül a tojásos nokedli
- ●Így készül a mandulás-lekváros linzer
- ●Így készül a rozé kacsamell
- ●Így készül a házi vanília fagyi
- ●Így készül a gazpacho
- ●Így készül a nagyi pitéje
- ●Így készül a papírban sült pisztráng
- ●Így készül a kezdők pogácsája
- ●Így készül a boros csirke
- ●Így készül a kekszes süti
- ●Így készül a cigánypecsenye
- ●Így készül a zsírban sült máj
- ●Így készül a Sacher-torta
- ●Itt a tuti pizzatészta
- ●Így készül a lusta túrós
- ●Így készül a házi ravioli
- ●Így készül a házi burek
- ●Így készül az Eszterházy-torta
Tetszett a cikk?
Ajánlom
még több cikk
Jön a baba Kulkáéknál: „János nagyon izgatott, és már alig várja, hogy megismerhesse az új kis jövevényt”
Régi fotók: ilyen sármos volt Árpa Attila fiatalon
Csillagjegyek, akik saját maguk ellenségei
Csillagjegyek, akiknek kiváló a memóriájuk
Abbahagyta az ivást az anya, de hónapokig nem árulta el senkinek – Ez lett az eredménye
Nagyon pörögnek Aurelio vállalkozásai, mióta kiszabadult – óriási pénzeket szakít
Megszűnik Budapesten a legendás amerikai étteremlánc
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.