Gasztro

A koronavírus miatt mostantól egészen máshogy ehetjük a pizzát is

Senki sem maradhat ki a biztonságos és az érintésmentes, továbbá a biztonságosan érintésmentes elszabadult versenymezőnyéből, ezért elkészült a koronavírustalanító pizzatányér is.
Pizza - Fotó: Pexels

A koronavírus-járvány megváltoztatta a repülési szokásainkat, a kapcsolatainkat, (szerencsére) nagyban átírta sokak gondolkodását az oltásokkal kapcsolatban is, stb. Ezek után a pizza és a maguk a pizzafogyasztási szokásaink miért képeznének kivételt?

Erre a Nuova Vita Corporation találmánya az élő példa, akik egy olyan élelmiszeripari innovációt jelentettek be, amely lehetővé teszi, hogy érintés nélkül vegyük magunkhoz a pizzaszeleteket.

Ők újgenerációs pizzafogyasztásnak nevezik a fejlesztést, amelynek segítségével sokkal biztonságosabb lehet az étkezés, ha az olasz finomságról van szó. Egy ideje egyébként már kísérleteztek valami hasonlóval, ám a Covid-éra új lendületet adott a kutatásnak és a fejlesztésnek.

Az már csak plusz a történetben, hogy a speciális, szeletekre osztó pizzatányérral tökéletesen igazságosan vághatjuk ugyanakkorára a pizzaszeleteket. A fokozott higiénét pedig az garantálja, hogy a tányér szélén van egy mélyített szél, amelynél fogva elvehetjük a bennünket megillető szeletet.

Itt találsz képeket a találmányról

A koronavírus tényleg mindent megváltoztatott: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top