nlc.hu
Gasztro

Mikrós tésztaétel Fördős Zétől

Mikróban készült, ínycsiklandó tésztaétel Fördős Zétől

A Konyhafőnök VIP műsorvezetője körözöttel töltött gnocchit készített, amit paradicsomragúval és zöldborsópürével tálalt. Mindehhez pedig csak mikrót használt!

A Konyhafőnök VIP pénteki adásában Fördős Zé először főzött a pultban. A séfek azzal bosszulták meg a műsorvezető korábbi szívatásait, hogy rezsót sem, sőt sütőt sem használhatott, csak és kizárólag két mikróval villanthatott egy tésztás főételt. Ugyanis tésztaételek elkészítése volt az első feladat a celeb versenyzők számára a második kötényszerző napon.

Fördős Zé

Fördős Zé is 60 percet kapott, ahogy a többi versenyző – Fotó: RTL Klub

Az édesapjával közös céget vezető Fördős Zén azonban nem fogott ki ez a feladat: egy espelette paprikás körözöttel töltött gnocchit készített, amit mikróban pirított dióval és mikróban szárított petrezselyemmel burkolt be. Ehhez egy rusztikus paradicsomragút tálalt zöldborsópürével. Tejfölpöttyökkel és friss fűszernövényekkel díszítette az ételt. 

A Konyhafőnök VIP

Íme Fördős Zé tányérja – Forrás: A Konyhafőnök VIP – videó

Videón az elkészítés:

Egyszerű, de ízes étel. Tényleg nagyon finom lett. Menő vagy” – mondta Fördős Zének Sárközi Ákos a kóstolás után. Rácz Jenőnek is nagyon ízlett a kreatív, tésztás étel: “Az egészet bevágnám. Gratulálunk!” 

A Konyhafőnök VIP

A Konyhafőnök VIP két sztárséfének nagyon ízlett Zé tésztaétele – Fotó: RTL Klub

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top