nlc.hu
Gasztro

Citromlevet iszik a Covid-fertőzött pasi

Megevett egy lilahagymát és tömény citromlevet ivott a Covid-pozitív férfi, mert egyáltalán nem érzi az ízeket

Nagyot ment a TikTokon az a koronavírus-fertőzött srác, aki azzal bizonyította, hogy tényleg nem érzi az ízeket, hogy mindenféle rossz ízű dolgot evett/ivott össze a kamera előtt.

Az amerikai Russell Donnelly ugyan elkapta a koronavírus-fertőzést, sok szempontból mégis szerencsésnek mondhatja magát. A tünetei enyhék, ugyanakkor a koronavírus-fertőzöttek 80 százalékához hasonlóan ő is arról számolt be, hogy már nem érez ízeket, és a szaglása is eltűnt. Mivel Donnelly egyéb tüneteket nem mutatott, a barátai eleinte nem akarták elhinni neki, hogy megfertőződött. Emiatt találta ki a férfi, hogy mindenféle rossz ízű dolgot fogyaszt el kamera előtt, majd a videót feltölti a TikTokra, ezzel is bizonyítva fertőzöttségét a kételkedőknek – írta meg a 24.hu.

@rustardlikemustard

Covid taste testing. This is the craziest sensation. ##covid19 ##fyp ##MyHobby ##fineart

♬ original sound - rustardlikemustard

Donnelly az első videójában lilahagymát, citromlevet és fokhagymakrémet fogyasztott, és az arckifejezését látva tényleg nem tűnik úgy, hogy kicsit is undorodna az általa megevett/megivott dolgok ízétől. Az ízeket nem érző srácról készült videó óriásit futott a neten, több mint 17 millióan látták. Később extrém csípősségű vaszabival is próbálkozott, de ezzel kicsit mellélőtt, mert a csípősség nem csak egy íz…

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top