nlc.hu
Család

Nyugdíjas PCR-tesztelőket keresnek

Nyugdíjasokkal végeztetnék el a PCR-teszteket 1500 forintos óradíjért

1500 forintos nettó óradíjat is megkereshet az a nyugdíjas egészségügyi dolgozó, aki hajlandó védőruhába bújva PCR-teszteket végezni.

Nyugalmazott egészségügyi dolgozók körében toboroz egy nyugdíjas szövetkezet. „Ön is a hétköznapi hősök közé tartozhat, amennyiben egészségügyi tapasztalattal rendelkezik” – hirdetik a lehetőséget. A munkában PCR-teszteket kellene végezni, az érte járó bérezés pedig 1500 forint óránként, és mindennap kellene dolgozni – írja a Pesti Hírlap.

Tesztelés közben (fotó: Getty Images)

Tesztelés közben (Fotó: Getty Images)

Első blikkre nem tűnik jó ötletnek pont a veszélyeztetett korosztály tagjait küldeni a rengeteg potenciális koronavírus-fertőzött közé, és valószínűleg ezzel a munkáltató is tisztában van, mert a legbiztonságosabb védőfelszereléseket ígérik a feladat elvégzéséhez, és jár még mellé egy mindennapos szűrővizsgálat is. A lap próbálta megtudakolni, hány helyre keresnek dolgozókat, és milyen védőfelszerelések állnak majd rendelkezésre, de a hirdetés feladója azt válaszolta nekik, hogy jelenleg a toborzásra fókuszálnak, a további részletekről november huszadika után tudnak közzétenni információkat.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top