nlc.hu
Gasztro

Magyarország: az Auchan dolgozói soron kívül kaphatnak oltást

Az Auchan dolgozói soron kívül kaphatnak oltást – az Operatív Törzs cáfolta ezt

A 444! értesülése szerint soron kívüli oltási lehetőség nyílik az Auchan Retail Magyarország munkatársai részére, a Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoporttal való együttműködésüknek köszönhetően. Ma délben azonban megszólalt ez ügyben az Operatív Törzs, cáfolták a 444! információit.
auchan

 A lap információi szerint a cég ehhez külön kérdőíves regisztrációt biztosít, ami csak abban az esetben érvényes, ha az illető előzőleg már regisztrált a vakcinainfo.gov.hu oldalon is.

Az ügyben megkeresték az Auchan Retail Magyarországot. Varga-Futó Ildikótól, a cég kommunikációs igazgatójától azt a választ kapták, hogy„az oltások tervezésével, illetve az oltóanyag biztosíthatóságával kapcsolatos döntések meghozatala az Operatív Törzs hatáskörébe tartozik”, vállalatuk pedig „felelős munkáltatóként mindenben együttműködik a honvédelmi tárca illetékeseivel az érintett munkatársai oltásának az oltási tervbe történő beilleszthetősége érdekében”

Miután a válasz semmi konkrét információt nem tartalmazott, a 444 megkérdezte az operatív törzset is, valóban lesz-e soron kívüli oltási lehetőség az Auchan dolgozóinak. A cikk megjelenéséig nem érkezett válasz.

UPDATE (11:53):

Az Operatív Törzs a hétfői online sajtótájékoztatóján cáfolta azt, hogy az Auchan vagy más magyar cégek alkalmazottai soron kívül kaphatnak oltást.

Koronavírus-infók:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top