nlc.hu
Gasztro

8 ezer kalóriát reggelizett, és még desszertet is kért

Megevett egy 8 ezer kalóriás gigareggelit, aztán még desszertet rendelt

A férfi hamar befalta a 8 ezer kalóriát tartalmazó gigareggelit, így ő lett leggyorsabb, aki teljesítette a kihívást.
Angol reggeli

Egy 28 éves férfi rekordidő alatt elfogyasztotta Nagy-Britannia egyik legnagyobb reggelijét, és még a desszertnek is jutott hely a hasában.

Jack Squires öt tojást, öt kolbászt, öt szelet bacont, öt paradicsomot, öt rösztit és öt fekete pudingot (véres hurka) evett meg, amihez még legyűrt öt pirítóst, öt adag babot és öt adag gombát a Bicester Bean Coffee Shop and Caféban.

A fitneszoktató és humorista 12 perc 50 másodperc alatt behabzsolta a mintegy 8 ezer kalóriát tartalmazó gigareggelit, így ő lett leggyorsabb, aki teljesítette a kihívást.

És ha mindez még nem lenne elég, önszorgalomból még rendelt egy kis desszertet. Igaz, arra nem számított, hogy 25 palacsintát és hat brownie-t visznek ki neki.

Nem ez az egyetlen óriási reggeli Nagy-Britanniában. A doncasteri Shepards Place Farm menüjén található egy Terminator Armageddon nevű tétel, ami egy igazi reggeliszörny. Az egész tálat betöltő angol reggeli összesen 17000 kalóriás, körülbelül 7-9 kilót nyom.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Melissa Walker Horn)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top