4500 kalóriát falt be 27 perc alatt az evőbajnok

nlc | 2023. Május 26.
A 35 éves brit evőbajnok megdöntötte a korábbi rekordot.

Egy 560 grammos fartő steaket, 340 gramm füstölt sonkát, hat sajtburgert, négy kolbászt, egy csirkemellet, néhány csípős csirkeszárnyat, egy rakás chipset, két tükörtojást, némi zöldséget és egy adag vegyes salátát falt be mindössze 27 perc és 25 másodperc leforgása alatt Max Stanford. A brit evőbajnok először vállalkozott a vegyes grill kihívásra, és sikerült is megdöntenie a korábbi rekordot, ami 44 perc volt.

Max Stanford (Fotó: Caters News/Profimedia)

„Sokkal nagyobb volt, mint gondoltam. Amikor feltálalják a hatalmas adag ételt, mindig azt mondom: hát, nem tudom, hogy képes leszek-e megcsinálni, ez rengeteg étel” – mondta a 35 éves férfi, aki minden esetben laza nadrágban és pólóban vág neki az ilyen és ehhez hasonló kihívásoknak.

Elárulta azt is, hogyan érezte magát azt követően, hogy bekebelezte a nagyjából 4500 kalóriányi ételt: „Miután megettem, elmentem és lefeküdtem egy sötét szobában. Kínlódtam, kényelmetlen volt.”

A Cattlemans Steakhouse vezetője, Aaron King elmondta: mások is megpróbálkoztak a méretes grilltál elfogyasztásával, ám vagy egyáltalán nem sikerült nekik, vagy csak sokkal hosszabb idő alatt. „60 perc alatt kell befejezned, hogy ingyen megkapd, de ha nem sikerül, nem eszed meg ennyi idő alatt, vagy feladod, akkor 50 fontot kell fizetned érte.”

via

Exit mobile version