nlc.hu
Gasztro

Diétás kólát vitt a bőröndjében Európába utazva

Bőröndnyi diétás kólát vitt Európába az influenszer egy félreértés miatt

Pár doboz kóla megsérült ugyan a tengerentúli utazás során, de a nő állítja, hogy a kedvenc italát nem lehet Európában kapni.
Diétás kólákkal telepakolt bőrönd

Valószínűleg enyhe kifejezés, hogy az amerikai Real Housewives sztárja, Jill Zarin megszállottja a diétás kólának, a nő ugyanis egy egész bőröndöt telepakolt kedvenc italával, mert attól tartott, hogy nem tud majd venni belőle európai útja során.

Mindez egy TikTok-videóból derült ki, amit az 59 éves Zarin lánya, Ally Shapiro osztott meg. A képsorokon látszik, ahogy Zarin kinyit egy bőröndöt, amely telis-tele van rakva dobozos és palackos diétás kólákkal, bár néhány megsérült utazás közben.

@allyshaps Any other diet coke girlies travel with an entire suitcase of diet coke? Luckily it made it safely! #dietcoke #flying #airport ♬ original sound - Ally Shapiro

Szóval bezsúfoltam a diétás kóláimat az Egyesült Államokból, mert Európában nem árulnak ilyet. Csak Coke Light és Coke Zero van, és az szívás

– mondta Zarin a videóban.

A videó több min 3,6 millió megtekintésnél jár, és a kommentekben rengetegen írtak arról, hogy nem értik, miért nem lehet Európában diétás kólát kapni. Shapiro azonban ragaszkodott hozzá, hogy bár ugyanúgy néznek ki, valójában másfajta kóláról van szó. Amúgy ha ez tényleg igaz, akkor mi van?

Még szerencse, hogy rendben fel tudta adni a repülőtéren a bőröndöt, és nem járt úgy, mint az az utas, akinek túlsúlyos volt a narancsokkal telepakolt poggyásza, és mivel nem akart plusz pénzt fizetni, a repülőtéren ettek meg négyen 30 kiló narancsot.

(Kiemelt kép: nlc-montázs; forrás: TikTok/allyshaps)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top