Ha felborul az egyensúly - Egyensúlyban önmagaddal
Szponzorált tartalom

Kvíz: Te mennyire vagy egyensúlyban magaddal?

Bikinitest, szuperanyaság, konyhatündérség… Egyfolytában záporoznak ránk a hamis ideálok, a jótanácsok, a nagy igazságok arról, hogyan lehetünk boldogok úgy istenigazából, hogy az életünk hátralévő részében vigyorogva kergessük a pillangókat egy virágos réten, miközben bongyorhajú kis puttók gurgulázva kacagnak körülöttünk. Micsoda hülyeség ez már, ugye?

Éppen olyan, mint a sok-sok ránk ömlő nagy megfejtés, meg tuti tipp azzal kapcsolatban, hogyan éljük boldogan az életünket. Mintha éppenséggel lenne általános érvényű recept, és mindenki boldogságához ugyanaz az út vezetne. Ha ez így volna, rém unalmas hely lenne a világ, tele csupa egyforma emberrel. De hála az égnek, mind egyéniségek vagyunk.

Ha most felteszed magadnak azt a kérdést, melyik volt a legboldogabb pillanat az életedben, le merem fogadni, hogy nem az fog eszedbe jutni, hány kiló voltál akkor éppen, ettél-e aznap szénhidrátot, és tökéletes volt-e a frizurád. Jó eséllyel arra gondolsz, mit csináltál, és kivel voltál. És pont ez lenne a lényeg: arra törekedni, hogy minél több élményben legyen részünk, és olyan emberek vegyenek minket körül, akiknek a társaságában jól érezzük magunkat, s akik mellett igazán önmagunk lehetünk. Nincsenek nagy megfejtések. Ha ez a két dolog adott, és már nem hajszolunk görcsösen mindenféle mások által ideálisnak mondott délibábokat, akkor észrevétlenül egyensúlyba kerülünk magunkkal. Neked sikerült már meglelni a harmóniát?

Töltsd ki ezt a kvízt, és kiderül.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top