Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.01. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Lehet, hogy most több szerelmi ügyed is van, ami nem maradhat titokban. Ám némely Kosnál a fordítottja is igaz lehet, azaz olyan félénk vagy, hogy minden romantikus dologtól húzódozol; és gyerekesen viselkedsz, az energiádat inkább sportolásra használod. Talán nem is tudod igazán kifejezni gyengédséged, legalábbis a partnered így fogja érezni. A gyermekek is csalódást okozhatnak, főleg azért, mert túl szigorú vagy, s emiatt nem tudnak később megfelelni várakozásaidnak.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A partnerednél lesz a kulcs önmagad megértéséhez, hogy őszintén szembe tudj nézni önmagaddal és igényeiddel. Ha a Szaturnusz vagy a Plútó a saját horoszkópodban kellemetlenül áll, akkor a partnerkapcsolat most igen mélyen érintheti a lelked, és szinte semmi sem szakíthat el benneteket egymástól. Ám számos könnyed kalandod is lehet, ha a horoszkópodban egy kellemes bolygó a partnerkapcsolatok uralkodója.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Úgy érzed, muszáj közölnöd legbelső gondolataidat a világgal. Ezért jó író is lehetsz. Persze előfordulhat, hogy éppen az ellenkezője történik, és saját érzékeny természeted és mély betekintésedet arra használod, hogy mások kommunikálhassanak veled, pl. pszichológus vagy. Lehet, hogy a háttérből irányítasz dolgokat, másokon keresztül hallatod a hangod. Elképzelhető, hogy valami titkos elfoglaltságod nyilvánosságra kerül.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Valós önmagad kell adnod kifelé, közben erős vágyat érzel arra, hogy magadban lehess egy kicsit. Kell időnként a békés magány, vagy legalább egy nyugodt sarok az otthonodban, amit a sajátodnak tudhatsz. Nagyon zárkózott vagy, az emberek is félénknek és csendesnek látnak. Most otthonról is dolgozhatsz, vagy otthoni munkával is keresheted a kenyered, önállóan irányítod a karriered. Lehet, hogy egyik idősebb rokonod gondozását kell vállalnod.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Belső erőd mint forrás buzog benned, és szükség szerint meríthetsz belőle. Nem mindig érted meg tudatalatti motivációidat, de ha elérkezik a pillanat, tudni fogod, mit és hogyan kell tenned. Ez az egyik legintuitívabb állás. Sokféleképpen használhatod itt az energiáidat, de a negatív oldala sokkal könnyebb, mint a pozitív. Ezen a napon több lesz a veszekedés, továbbá vigyázz, ne menj létrára, és ne most indulj megmászni a Kékestetőt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Inkább a munkába temetkezel, csak nehogy magadba kelljen nézned. Ha nincs most tényleges munkád, belevetheted magad valami önkéntes tevékenységbe is, ahelyett, hogy a saját problémáddal törődnél. Ma olyan érzésed lesz, hogy a munkát nem neked találták ki, csak éppen annyit szeretnél dolgozni, hogy meglegyen a betevőd. Olyan tevékenységet vagy hobbyt kellene találnod, amelyben integrálhatod és pozitívan használhatod energiáidat, máskülönben megbetegedhetsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap bolygóállása segít neked megtalálni az igazi értékeket: kihasználhatod a tehetségedet és erőforrásaidat, élvezheted tulajdonodat, értékeidet, és így szebbé teszed az életed. A megvásárolt ruhák vagy ajándékok vigasztalást adhatnak. Ha valamilyen krízisen mentél keresztül, inkább tatarozd a házat vagy rámold át a szekrényt, foglald el magad bármivel, mert még nem vagy készen rá, hogy szembenézz éned igazi kívánalmaival.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A régi írásokban ez állna a mai napra: „bajok az örökséggel, vagy titkos ellenségek halála”. Ebből annyi lehet a valós, hogy az örökségek vagy ajándék pénzek, biztosítások most szerepet játszhatnak az életedben, de nem lesz okvetlen bajod velük. Valójában segítenek, hogy megvalósíts valami komolyabb, szellemibb kívánságot. Támogatást kaphatsz rejtett forrásokból, vagy titkosabb szervezetektől.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Bosszúság érhet az alkalmazottak vagy beosztottak miatt, de kellemetlenségeid lehetnek saját hirtelenséged, vagy meggondolatlanságod következtében is. Az átlagosnál erősebb vágy él benned, hogy magadba tudj nézni, mintha önmagad alapos megismerése segítene hozzá, hogy kialakítsd azt a magatartást, ami a külvilág felé mutatott személyiséged lesz. Késztetést érzel kutatni a felszín alatt.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A barátaid, mintegy tükörként szolgálnak, hogy általuk képes legyél meglátni valós arcod, és megtanuld szeretni, amit látsz a tükörben. Könnyen lehetsz egy komoly szervezet „szürke eminenciása”, esetleg titkos ügyek megtárgyalója. A mai bolygóállás leginkább a titkolt célkitűzéseid vagy reményeid megvalósításához visz közelebb, melyek nagyon képlékenyek még, és több belső rálátást igényelnek.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai csillagállások sajnos nem a legkedvezőbbek számodra. Fokozottabban kellene figyelned személyes dolgaidra, még munkahelyeden se hagyd őrizetlenül pénztárcádat, táskádat, és a számítógépedre is jobban ügyelj. Előfordulhat, hogy kis házi kedvenced esetleg megbetegszik, ezért ha bármi furcsát tapasztalsz, azonnal vidd állatorvoshoz, mint ahogy Neked is ajánlatos részt venned a rutinvizsgálatokon, például tüdőszűrésen.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Van bizonyos érzéked az üzlethez, de ez inkább saját jóléted fenntartásában mutatkozik meg, mint üzleti karrieredben, mert tisztán személyes kifejezési formát keresel. Minden tőled telhetőt megteszel művészi vagy egyéb hivatásszerű foglalkozásodban. Érzelmileg hihetetlenül érzékeny vagy a benyomásokra, ezért nagyon romantikus életet élsz, ennek minden ingadozásával, hangulatváltásával. Könnyen megsértődsz, és megbolondítod az embereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top