Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.02. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap nem a legkedvezőbb sugárzásokkal rendelkezik. Előfordulhat, hogy a legjobb barátod árul el, főleg, ha nem gondosan választod meg barátaidat, így akikben bízol, megcsalhatnak, vagy irigyek lehetnek az eredményeidre. Sajnos lesznek olyan vágyaid, amelyeket nem tudsz elérni. Előfordulhatnak kudarcok pénzügyekben, könnyen lehet, hogy egy jó barátod messzire utazik. Ma mindenképpen ügyelj arra, hogy legyen egy pár órád feltöltődni, hogy újra régi önmagad légy.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Teljes szívedből szereted a barátaidat, és viszonzást is kapsz tőlük, mert az ezt jelölő bolygó jó fényszögeket kap. Céljaid szoros kapcsolatban lehetnek a kreatív és szórakoztató területekkel, témákkal. A gyermekek sok örömet szereznek, többet vagy velük, és valahogy a társasági életben is szerepet kapnak. Kitűnő szellemi képességeid vannak mind alkotó, mind végrehajtó síkon. Ha alkotói síkon tevékenykedsz, akkor kiváló lehetsz konstruktív területen vagy művészetekben.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ez a nap utazás közben kötött barátságokat jelez, rokoni látogatást, és jó egyetértést a rokonsággal-testvérekkel, továbbá jó eredményeket ad az irodalmi vagy írásbeli tevékenységben. Barátságot köthetnél a szomszédoddal. Vágyaid kapcsolatosak lehetnek utazással vagy kommunikációval, pl. egy új rádiótelefonra vágyhatsz, és kívánságod teljesülhet is. Gondolkodásod mélyenszántó és metszően éles, végére jársz minden témának, ami kutatómunkában nagyszerűen kamatoztatható.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sok érzés van benned mások iránt, és együttműködő szellemmel leplezed függetlenségedet, ami valóban nem mély, mert mélyen individualista vagy, és ha ezt megmutathatod, meg is teszed. De tudod, hogy több legyet tudsz fogni cukorral, mint ecettel, és ezért képes vagy az engedékenység látszatát kelteni. Látszatkompromisszumot kötsz, hogy megértsd, mit akar a másik, de végülis mégy a magad útján.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Barátaid sokat tartózkodnak az otthonodban, vagy Te töltesz sok időt náluk, mostanában sűrűbben látogatod őket. Szereted tartani velük a napi kapcsolatot. Ha még nincs lakásod, most lehetőséged nyílik egy önkormányzati lakás megszerzésére, miután terveid, vágyaid egyenes kapcsolatban lehetnek a saját otthon, a birtok megteremtésével. Talán édesanyád vagy az egyik legjobb barátod az, aki a céljaid elérésére ösztönöz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kommunikációs zavarok támadhatnak a mai nap folyamán késedelmek, félreértések miatt. Nem a legalkalmasabb pillanat a tárgyalásokra és személyes találkozókra, de az sem jó, ha teljesen bezárkózol. A megbeszéléseket és nagy tervek készítését tedd át máskorra, foglalkozz inkább komoly odafigyelést igénylő, aprólékos szellemi munkákkal. Próbálj felülkerekedni negatív gondolkodásodon. Most csak egy részét látod az összképnek: a negatívumokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Született romantikus vagy, akár költészet és művészet formájában mutatkozik meg ez a tulajdonságod, akár csak egyszerűen fogékony vagy a romantikára, minden alkotói készség nélkül. Nagyon temperamentumos és tehetséges lehetsz. Ideáljaid a vezércsillagaid, úgy ragaszkodsz hozzájuk, és úgy hiszel bennük, mint ahogy más emberek valamely vallásban hisznek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Életednek ebben a szakaszában a barátoddal együtt tevékenykedhetsz, közös üzletet nyithatsz vele. Pénzt kereshetsz egy nagyobb szervezetben való tevékenységgel is. Ugyanakkor ennek pont az ellenkezője is előfordulhat, pl. hogy nem dolgozol, és értékrendszered teljesen azoktól függ majd, akikkel társulsz, akikkel azonosítod magad. Feletteseid könnyen befolyásolhatnak téged, így muszáj lenne kifejlesztened saját értékeidet, képességeidet, belső tehetségedet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A kellemetlen fényszögek most arra hajlamosítanak téged, hogy másokon akár könyörtelenül is átgázolj vagy átlépj, és ezt mindaddig teszed, amíg rá nem jössz arra, hogy taktikával, diplomatikus érzékkel, és egy kis kedvességgel ugyanoda jutsz el. A barátok szerepe nagyon kihangsúlyozódik. A barátaid nagyon fontosak a számodra. Igen céltudatos vagy, könnyedén veszed fel a kihívásokat, és nem tűrsz beleszólást választott életstílusodba.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ez az időszak üzletet és állást kínál neked baráti segítséggel, vagy hivatali előléptetést, illetve pártfogók segítségével új állást, továbbá sok remény és vágy megvalósítását, beteljesedését. Sajnos ma előfordulhat, hogy csalódás vagy veszteség ér egy általad kedvelt személy miatt, és emellett ellenséges rágalmazások és viszályok is előfordulhatnak. Lehetséges, hogy karriered valamilyen kapcsolatban lesz a kormánnyal vagy a társadalommal.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ez az időszak több szerencsét, új baráti kapcsolatokat, jó üzletmenetet, hasznos pártfogók közbejöttével előléptetést és a főnökeiddel való jó viszonyt hozhatja el neked, továbbá örömöt és sikert jelez a gyermekekkel kapcsolatban. Nagy közösségi életet élhetsz, adott embercsoportokkal tarthatod a kapcsolatot, akár egyesületekben is. A barátok komoly szerepet játszanak a pályádon, támogatnak erkölcsileg, de még anyagilag is.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az események súlya alatt megfordulhat a fejedben, hogy saját kardodba dőlj. Ne veszítsd el a kedvedet, nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy kinéz. Ne feledd, csak valamely terved vagy próbálkozásod fulladhat kudarcba, Te nem. Energiaszinted meglehetősen alacsony. Legjobb, ha minél könnyedebben veszed a dolgokat és kerülöd a fizikai megterhelést. Fertőzések léphetnek fel, tehát most vigyázz nagyon az egészségedre. Különböző veszteségekre is fel kell készülnöd, ezért ne nagyon költekezz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top