Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 03. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szükséged van meghatározott célra, hogy tudd, hogyan irányítsd az energiád. Ez a cél valószínűleg az értékeiddel, a pénzzel kapcsolatos, életednek ezt a területét kell egyensúlyba hoznod. A korábbi időszakban komoly pénzügyi célkitűzéseid voltak, a körülmények azonban erős elhatározásod ellenére is megakadályoztak abban, hogy elérd a célod. A mai bolygóállások nem tagadják meg tőled az erőt, a kitartást és a kemény munkát sem, ha ezt akarod.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Vigyázz, nehogy egy agresszív, domináló partnert találj magadnak, akire kivetíted saját akaratod. Komolyan kell harcolnod azért, hogy a benned lévő energiák pozitív oldalát mutasd ki. A VII. házban ülő Mars most arra tanít, hogy a haragodat, mérgedet egy tiszta, nem elítélendő, nem a másikat okoló módon fejezd ki. Pl. újra elő kell hoznod az elnyomott érzések vitalitását és energiáját, hogy ne szenvedj folyton a fáradtságtól, irritálásoktól vagy egészségügyi problémáktól.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Üzleti, tudományos vagy irodalmi sikerekre és hosszú utazások általi nyereségre számíthatsz mostanában. Ez az időszak kedvező távoli országokba történő „kivándorlás” vonatkozásában is, akár olyan munkát is kaphatsz, amely révén sokat kell utaznod. Lehetséges, hogy egy utazási iroda ajánl munkát neked. Mostanában csak ritkán vagy hajlandó kompromisszumra a nézeteidet, elveidet illetően. Valamilyen hit most fontos szerepet kap az életedben.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Belső tehetséged és kreativitásod kihasználhatod a karriered érdekében. Mostanában talán nem is Te, hanem a gyermeked lesz híres, vagy neki kell segítened a karrierje építésében, ugyanis a bolygóállások a gyermekek jó előmenetelére, számos kellemes szórakozásra és sikeres spekulációkra utalnak. Most a házastársad rokonai is kivételesen jók lesznek hozzád.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jobb ha odafigyelsz a dolgokra, mert most csak nehezen (vagy inkább sehogy sem) tehetsz szert nyereségre földbirtokkal, ingatlanokkal, vagy mezőgazdasági termékekkel kapcsolatos ügyeidben. Előfordulhat sajnos az is, hogy édesanyád egészségi problémákkal küzd, talán nem ártana, ha elkísérnéd az orvoshoz. Az a bizonyos keménység nem mindig vehető észre a külső megjelenéseden és a viselkedéseden, mert joviálisnak látszol.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Erős a hited önmagadban, de kevésbé hiszel abban, hogy képes leszel saját érdemeidet másokkal észrevétetni és méltányoltatni. Inkább beletörődsz a félreértésbe és kudarcba. Ezért nem küzdesz a saját lehetőségeid megteremtéséért, valószínűleg feladod a harcot az utadat keresztező akadályok miatt, attól félve, hogy nem leszel képes jót cselekedni. Közben azonban egész idő alatt önmagadban hordozod saját illetékességed és alkalmasságod tudatát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tevékeny és tudatos idealizmus jellemez, amit állandóan fejleszthetsz magadban, és ez valahogyan mindig sikerül neked. Független lény vagy, különösen, ha a szerelemről van szó, főleg ha történetesen művész vagy. Egyébként ez az időszak protekció általi hasznot, új barátságokat, és a gyermekekkel elért sikereket jelez. Ha úgy gondolod, el is kezdhetsz takarékoskodni a javukra, pl. köthetnél egy olyan életbiztosítást, ahol valamelyik gyermeked a kedvezményezett.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Erős, pozitív személyiséged van, szilárd vélemények és érzelmek jellemeznek. Szilárdan tartod magad a célodhoz, és ha nem engeded át magad a természeted érzelmi oldalának – mely nagyon erős –, rendkívül befolyásos és fontos egyéniséggé válhatsz. Egyéniséged veszélye érzelmi zűrzavarból ered, a romantika erős hatással van rád, és minden energiádat arra fordítod, hogy álmodj, a távoli és régmúlt dolgokra és a szerelemre gondolj ilyen vagy olyan formában.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Megvéded magad, ha az igazság a Te oldaladon áll, és senki sem tud megvesztegetni. Intellektuálisan filozofikus, széles látókörű, képzeletgazdag és alkotó vagy: bármit elképzelsz, az már szinte kész tény, mihelyt magadban képet alkotsz róla. Azután minden energiádat beveted, hogy megvalósítsd az elképzelt terveket. Ez az alkotó, lefényképező képzelet nagy segítőd, mert van bátorságod nagy dolgokat is elképzelni, aztán morális, intellektuális és fizikai erőddel megvalósítani.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az erős személyiséged és az a képességed, mellyel a hatalmon lévőket éppúgy barátaiddá tudod tenni, mint az alárendelteket, igen magas és befolyásos pozícióba emelhet. Belső hajtóerődet legyőzhetetlen akarattal összpontosítod, türelmetlenségedet fékezi a célszerűség járma. Tudod, mikor kell agresszívnak és mikor diplomatikusnak lenni, és hogyan. Közéleti vezetőként is megállod a helyed.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Értelmed és érzelmeid állandó harcban állnak egymással, mert bár erősen érzelmi típushoz tartozol, képzelőerőd olyannyira aktív, hogy összekeveredik a logikus folyamatokkal, és zavarja azokat. A tiszta gondolkodás birodalmában hajlamos vagy a tudományos és a spekulatív között vándorolni, míg az emberekkel való foglalkozásban heves és szétáradó természeted miatt bárki, bármilyen módon elbolondíthat, mert szeretet utáni vágyad túl erős.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Tudsz “egyedül lenni a tömegben” – nem a személyiség vagy a népszerűség hiánya miatt, hanem mert hajlamos vagy visszahúzódni. Komoly képességeid vannak lelki és művészi téren, amelyeket nem mindig tudsz kifejezni. Azt a benyomást kelted, hogy sok dolgot tudnál csinálni, ha akarnád. Az akaraterő alapvető hiánya miatt nem bocsátkozol versengésbe. Látszólagos biztonságod inkább modor, mint valóság, nagy csodálója vagy mások eredményeinek, de nem próbálod elérni, vagy pláne túlszárnyalni azokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top