Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.10. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az életedben egyszerre keresed a biztonságot, a kényelmet, az izgalmat és a cselekvést, és ha megtaláltad, ezzel képes vagy most megelégedni. Nagyon szereted, ha elismernek, a dicséret a számodra talán fontosabb, mint az, hogy vagyont szerezz. Az élet által nyújtott előnyök a számodra sokkal személyesebbek, és az, hogyan értékelnek mások téged, sokkal fontosabb a számodra, mint a világ összes pénzvagyona.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Anyagilag meglehetősen kedvező időszak köszönt rád. Pénzügyi javulás várható ajándékok vagy hagyaték útján, ehhez viszont nem kell senkinek sem meghalnia. Lehetne ez akár hozomány is, hiszen a 3. ház uralkodója a VII. házban eljegyzést, házasságot vagy utazást helyez kilátásba. Sajnos ezekben a napokban a barátok úgy is beleavatkoznának az életedbe, ahogyan te nem szeretnéd. Valamelyik családtag részéről rágalmazás fenyeget.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Anyagi előnyökre számíthatsz a házastársad, élet- vagy üzlettársad révén, de talán még a szerelmi partnered révén is. Ebben az időszakban üzleti életed nagyon jól alakul, sőt még elő is léptethetnek, vagy feljebb kerülsz a saját „ranglétrádon”. Miután a Merkúr egy kellemetlen bolygóval is együtt áll, így kár vagy bosszúság érhet párod barátai, rokonai miatt, de a saját családodban is előfordulhatnak viszályok.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Valószínűleg ingerültnek és türelmetlennek érzed magad, és mágnesként vonzod a hasonló lelkiállapotban levő személyeket. Hajlasz az elhamarkodottságra és lobbanékonyságra is, csak a magad feje után akarsz menni. Bizony, az ilyen kedélyállapot problémákat okozhat, de ha fegyelmezed magadat, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehetsz. Próbálj nyugodt maradni, és szükség esetén állj készen a kompromisszumra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mindenféle kommunikációra kedvező ez a nap, beleértve az adásvételt, tárgyalásokat és üzleti tranzakciókat is. Jól és pontosan tudod kifejezni magadat,ezért ha nyilvánosság előtt kell kifejtened nézeteidet, vagy fontos információid, közlendőid vannak valamivel kapcsolatban, most lépj! Ma minden tekintetben jól megy majd a tanulás, mert nyitott, éber és fogékony vagy.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Bár általában inkább az utasítások végrehajtásábn jeleskedsz, ma nem utasítod vissza a versengést az üzleti életben vagy a politikában. A mai napon eredményes lehet alkotótevékenységed, ha nem pocsékolod el az energiádat azzal, hogy más embereket akarsz meghódítani. A misszionárius szellem erős benned, jó lelkész vagy reformátor válhatna belőled, mivel félelmetes önkontrollal rendelkezel, ezért előnyben vagy azokkal szemben, akikből ez hiányzik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ne hódolj mértéktelenül a has élvezeteinek, mert emésztési zavarokat okozhat a mohóságod. Hacsak más dolgok nem szólnak közbe, ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban leszel, most nem az erotikára helyezed a hangsúlyt. Fontossá válik számodra a család: közeli hozzátartozóid, főleg idősebb nőrokonaid körében, meghitt környezetben szeretnéd eltölteni a szabadidődet, hogy közös emlékeiteket felidézhessétek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egy családtagod komolyan megbetegedhet, de ennek bekövetkezése nem szükségszerű. Felújíthatod otthonodat vagy átrendezheted irodádat, de lehet, hogy egyszerűen csak lakhelyet változtatsz. Alapvető változások következhetnek be személyes kapcsolataidban is, még az is előfordulhat, hogy válás vagy szétköltözés következtében. Ám jelenthet ez egyszerűen csak pozitív, konstruktív változásokat a kapcsolataidon belül. A múlt letűnőben van, hogy utat nyisson az újnak. Ne állj ellen, ne tiltakozz, inkább menj elébe.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sok temperamentum és önállóság van benned, és ezért életed gyorsan fejlődik. Nem támaszkodsz mások segítségére, és ragaszkodsz ahhoz, hogy önállóságodat bebizonyítsd. Nemcsak most, hanem egész életedben tudod, mit akarsz, és ezt valahogyan meg is valósítod. Kifinomult és filozofikus világnézeted van. Az eszed gyorsan és értelmesen működik, és erős érzéked van ahhoz, hogy megismerd, feltérképezd saját egyéniségedet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ez egy fontos és jelentős időszak az életedben. Azok a normák és szokásrendek, amelyeket most kialakítasz, hosszú évekre irányadók lesznek kapcsolataidra nézve. Ez arra szorít téged, hogy legyél tudatábanannk, mit teszel és miért teszed. Ne cselekedj vagy reagálj esztelenül. A tiszteletreméltó, idősebb személyekkel folytatott konzultáció nagy segítségedre lesz önmagad és kapcsolataid jobb megértésében.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Igen büszke vagy arra, hogy másoknál alaposabban, jobban dolgozol. Bár talán nem a legszervezettebben, így időnként erősen idegesít, hogy a nap 24 órája nem elég neked mindarra, amit el szeretnél végezni. Fontos számodra, hogy munkád jól végezd el, saját egyéni módszereddel, mert született reformer vagy. Olyan munkát vállalj, amiben valamit adhatsz az embereknek, ami valamiképpen maradandó, pl. tervezés, kivitelezés.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Fizikailag most nem vagy a helyzet magaslatán, vagyis nem vagy annyira erős, és ha szabadjára engeded az érzelmeidet, úgy még a gyomorfekély gyanúja is felmerülhet. A Neptun most jó fényszögekben áll, így most kellene felülvizsgáltatni egészségedet, mert ebben az időszakban könnyű diagnosztizálni egy betegséget. Sajnos a napokban sokat szorongsz a munkád miatt, talán azért, mert megbízhatatlan munkatársak vesznek körül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top