Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.15. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Fiatalkorod talán nehezebb lehetett, talán annyira nyugtalan voltál, hogy el akartál menekülni otthonról, annak ellenére, hogy az egyik szülővel igen szoros kapcsolatod volt. Sok lakhelyváltoztatás várható ebben az évben, de nem mindegyiknek örülsz majd. Lehet, hogy kevesled a szeretetet vagy gyengédséget amit kapsz. Mindenképpen nagy szükségét érzed annak, hogy fejlődj, tapasztalj, bár nem mindig van meg benned a képesség arra, hogy ezt meg is tedd.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most valószínűleg nagyon szerelmes vagy, és akár egy gyermeket is bevállalnál. Nem biztos, hogy jól közelítesz a szerelemhez vagy a kalandhoz, nem mindig, vagy nem jól mutatod ki igazi érzéseidet, amelyek pedig tele vannak vággyal, mivel félsz az elutasítástól. Pedig ha érzelmeid kimutatása akadályoztatva van, akár miattad, akár más okból, az számos csalódáshoz vezethet életed során.
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Gyors, könnyed megértő- és felfogóképességed alkalmassá tesz a tudományos kutatásra, komplex problémák megoldására, főleg, ha a születési horoszkópodban is Bak az aszcendensed. Ha Nyilas vagy Vízöntő az aszcendensed, akkor inkább a rutinmentes foglalkozások vonzanak majd, így sok munkahelyváltás van kilátásban. Mostanában könnyebben válhatsz idegessé, minden irritál, talán azért, mert túl sokat aggódsz az állásod miatt.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sokat vársz partneredtől érzelmi téren, ezért egy otthonszerető társra vágysz, aki gondoskodik is rólad. Egy erős férfit keresel, de ennek ellenére passzív vagy igen gyengéd férfira találsz. Bár némiképp visszahúzódónak mutatkozol, keresed a népszerűséget és a nyilvánosság előtti szereplést, így ilyen foglalkozásokban sikeres is lehetsz, mivel ösztönösen tudod, mi is kell a tömegnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most nagyon szereted a kalandokat, a rizikóvállalást, és talán egy kicsit meg is veted a halált. A túlzott örömhajhászás nem tesz jót, mert csökkenti a vitalitásod. Mivel a szerelem számodra a személyiséged tökéletes kifejezését jelenti, szükséged van a változatosságra. Vigyázz arra, hogy ne terheld le túlságosan magad, mert érzékeny a szíved, ugyanis a Nap nem jól fényszögelt.
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szeretnéd most az életet mind a szív, mind az ész szempontjából megérteni. Jó a diplomáciai érzéked, a hitbeli és filozófiai kérdésekhez is gyakorlatiasan közelítesz. Munkád kapcsán most sokat utazhatsz. Ha a születési horoszkópodban az aszcendensed a Nyilas jegyében áll, akkor nagyon fontossá válik számodra az utazás és szellemi horizontod emelése ahhoz, hogy igazán jól érezd magad. Jó taktikai érzéked kiválóan használhatod.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A hivatásodban és a nyilvánossággal kapcsolatban sokkal diplomatikusabb vagy, mint ahogy ezt az otthonodban lakókkal teszed. Ha a születési horoszkópodban az aszcendensed a Bak jegyében áll, akkor jó alak- és formaérzéked van, valamint kiváló szépérzéked, ezért sikeres lehetsz az építészet vagy hasonló foglalkozás területén. A nők, a női szerep és a nők érdeke is erősen foglalkoztathat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Meg kellene tanulnod türelmesebbnek lenni, és tartózkodni attól, hogy elítéld barátaidat. Másokra nagy hatással van kezdeményezőkedved és magabiztosságod, de vezetői pályád igen rövid életű lesz, ha nem vagy elég taktikus. Ez különösen vonatkozik rád, ha az aszcendensed Nyilas vagy Vízöntő. Hajlamos vagy a fatalizmusra. Ne csüggedj el, ha a barátságok, vagy befolyásos barátok nem könnyen jönnek az életedbe, és ne hozz nagy áldozatokat a barátságok megtartásáért.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Alapjában optimista életszemléleted, tolarenciád és kedvességed révén nagy lelki fejlődésre és tanulságokra tehetsz szert, különösen azért, mert a Jupiter most nagyon jól áll. Ha Nyilas az aszcendensed is, vagy Vízöntő, akkor jobban teszed, ha magadba tekintesz, és megpróbálod intuitívan felhasználni belső képességeidet, erőidet. Ha Bak az aszcendensed, akkor muszáj, hogy legyen valami célkitűzésed, jövőképed, és meg kell tanulnod a részvétet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az elmúlt időszakban tapasztalt gyengébb egészséged a Szaturnusz segítségével most jelentősen megjavul a hetek múltával. Keményen és ambíciózusan kell dolgoznod, hogy sikereket érj el. Fontos, hogy bizonyíts és megkapd a kellő anyagiakat, valamint, hogy konkrét, kézzel fogható eredménye legyen annak, amit végzel. Türelmes és kitartó vagy – bár talán túlságosan is egyoldalúan látod a dolgokat.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Meglepheted környezeted azzal, hogy nem is veszed annyira komolyan a pénzt és a tulajdont, mint ahogyan azt igen ambiciózus természeted sugallná. Ezért ebben a hónapban, de egész életed során is, jó párszor lehetnek nálad anyagiakban drámai fordulatok – egyszer fenn, egyszer lenn. Ám ezek most komolyan meg fognak viselni téged, bár hamarosan felülkerekedsz, és kész leszel újrakezdeni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Jó zenei érzéked van, és erős beleérző képességed, ragyogó képzelőerőd. Ha a születési horoszkópodban Nyilas vagy Vízöntő az aszcendensed, akkor meg kell tanulnod koncentrálni, máskülönben kínkeserves lesz a tanulás. Problémák vagy szomorúság érhetnek a testvéreid vagy rokonok által, akár el is válhatsz tőlük. A Halak szenzitivitása, érzékenysége folytán fokozottan foglalkoztathat a költészet, vagy úgy, hogy olvasod, vagy akár magad is alkothatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top