Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 17. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Figyelmetlenül vagy nem kellő türelemmel kezeled értékeidet, ezért anyagi nehézségeid támadhatnak. Sok új ötleted is lehet a pénzkeresésre. Szerencsére a Mars fix jegyben áll, így helyesen tudod kalkulálni az anyagiakat, úgyhogy némi összeg talán marad is. Mivel igen impulzív vagy ezen a téren, muszáj lenne kissé konzervatívabban viszonyulnod az anyagiakhoz, mivel ezek nagyon fontosak a számodra, és belső biztonságot nyújthatnak, ha kihasználod egyéb adottságaidat is.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai bolygóállások személyes vonzerőt kölcsönöznek neked. Bár időnként túl könnyednek és lezsernek tűnhetsz, olyan csökönyös vagy, mint az a bizonyos teherhordó a mesében. Testvéreiddel, rokonaiddal, szomszédaiddal most nagyon jó kapcsolatot tudsz kialakítani, és barátok maradhattok még nagyon hosszú ideig. Szereted a kikapcsolódást nyújtó környezetet, és mindig kimutatod, mennyire tetszenek mások értékei, képességei.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Fontos és meghatározó tényezők az életedben a családi hagyományok, a kulturális háttér és a szülő-gyermek kapcsolatok, vagy ezek hiánya. Ha a születési horoszkópodban Halak az aszcendensed, akkor most előjöhetnek a származási kérdések, kitől, honnan származol. Ebben az időszakban akár többször is költözhetnél, mert több helyen is otthon érezheted magad. Választhatnál akár egy írói álnevet mint otthonról dolgozó író, és sikerül igen aktív otthoni életet kialakítanod.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Szentimentális természet és állhatatlanság jellemezhet ma, mert a Hold változékony jelben áll. Ha azonban találsz valamit, amire érzelmeid összpontosíthatod, vagy ha valaki elnyeri szereteted, úgy igazán anyáskodó és melegszívű tudsz lenni. Általában tetszik az embereknek, amit alkotsz, különösen, ha a születési horoszkópod aszcendense is Halak. Legjobban késő este tudsz dolgozni, tanulni, akkor adod tudásod legjavát. Vigyázz, nehogy felelőtlenül kockáztass hazárdjátékban, mert ez anyagilag tönkretehet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma mosolyogva indulsz munkába, és a munkahelyeden valami vezető, irányító, hangadó pozíciót is sikerül kiharcolni magadnak. Ez tetszik neked, mert egyáltalán nem örülsz az alárendeltségnek. Ritkán vagy teljesen elégedett a munkáddal, elégedetlenséged miatt pedig sokszor „harapós” vagy, amivel próbára teszed a környezeted. A Nap vitalitása a 6. területen csökkent, tehát fontos, hogy egyensúlyban legyen a munka és a pihenés.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Valójában együttérző és némileg visszahúzódó természeted van, így olyan partnert vonzol magadhoz, aki szeret kritizálni, megjegyzéseket tenni, vagy éppen fordítva, te teszed ezt a partnereddel. Fontos neked, hogy partnered biztonságot is adjon neked, és talán egészen fiatalon, akár elhamarkodottan házasodsz. A partnerkapcsolatban meg kell tanulnod az önzetlen segítségadást, úgyhogy ne várj sok viszontcselekvést. Ha megtanulod önmagad adni, akkor szíved mélyén sokkal boldogabb leszel.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha csak az anyagiak miatt társulsz, legyen ez bármilyen társulás, akkor csalódnod kell majd, mert a Vénusz ma kellemetlen fényszögben áll. Bár néha az első elhamarkodott döntés sokkal jobb második „házassághoz” segít. Vigyázz az itallal, mert érzékenyebbek most a veséid. Próbálj megtanulni kompromisszumot kötni az anyagiak terén, ettől érettebb leszel. Jól megállod a helyed az igazságügy területén és a banki pályán, de lehetsz nagyon jó titkár is, aki mások ügyeivel foglalkozik.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagy érzelmi bedobással keresed az élet értelmét. Sokat utazol vagy utazgatsz ebben az időszakban, és ha nem fizikálisan, akkor a könyvek vagy az intellektus segítségével. Az élet kisebb-nagyobb ügyeiben rendszerint lassan reagálsz cselekvésekkel, és ez talán túl sok prűdséget is okozhat benned. Jó gyógyító lehetsz, mert ösztönösen jól ráérzel dolgokra, megérted az élet jelentségeit.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai nap jelzi vidám, barátságos, kifelé forduló természeted, szeretsz társaságban lenni és jönni-menni, főleg, ha a születési aszcendensed a Vízöntő jegyében áll. A sikerért való harc lelkesít, senki és semmi nem állhat sikered útjában. Szinte a csillagokat akarod elérni, jól áll neked a szónoklás, a repülés, a tánc. Tehetséges vezető is lehetsz, mert beszéddel, írással is el tudod fogadtatni másokkal ötleteidet. Főnökeid, előjáróid segíteni fognak neked a sikerlétrán feljebb jutni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Mivel nem keresed aktívan az emberek társaságát, nincs sok barátod, de neked elég egy pár igazán közeli barát. Barátságaidban az idő, vagyis a tartósság különösen fontos. A náladnál idősebb emberek igen nagy szerepet játszanak életedben, és erős kapcsolat fűz a nagyszüleidhez is. Ha az aszcendensed Vízöntő, akkor meg tudod valósítani a célkitűzéseidet, mivel mindig kész vagy értük keményen megdolgozni. Egyébként eléggé gyanakvó vagy másokkal szemben, és nem szívesen veszel részt közös tevékenységekben.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az Uránusz energiája, a „nagy ráébresztő energia”, a belső megvilágosodás mindennél fontosabbá válhat a számodra. A legtöbb ember nem is tud igazán reagálni e magasröptű és eléggé elvont hatásra, csak élete későbbi szakaszában, vagyis idősebb korában. Ez a mai bolygóállás alkalmassá tesz téged arra, hogy veled nem rokonszenvező embereket is megnyerj magadnak. Ha még nem vagy 30 éves, akkor sokszor belső zűrzavart és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot érezhetsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most korántsem annyira erős a fizikai energiád és teherbíró képességed. Talán jobb lenne, ha rászánnád magad arra, hogy beoltasd magad influenza ellen. Manapság nem nagyon tudod elviselni a kudarcot, és így nem is nagyon próbálkozol, nem nagyon hajtasz arra, hogy sikeres legyél. Könnyebben elcsüggedsz, elbátortalanodsz, és nem vagy elég gyakorlatias, olykor szórakozottnak látszol. A zene azonban megnyugtat, meggyógyít téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top