Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.26. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Rendben van, szóval meg akarod mutatni magad egy kicsit a világnak, vagy élére akarsz állni a változásoknak. Tedd hát meg, de ne feledd a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem jutnál előrébb. Valójában ezt a napot legjobb, ha közös munkálkodással töltöd, másokkal együtt. Barátkozó hangulatban vagy, s szeretnél a középpontba kerülni, legalább egy kicsit. Elismerésre vágysz családtagjaid és barátaid részéről.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha egy mód van rá, tedd félre a munkát, hacsak kifejezetten épp abban nem találod örömödet. Ha valóban szereted a munkádat, ma némi elismerésben lehet részed. Jól érzed magad, barátságos vagy és szórakozni vágysz, mindegy hogyan, könnyed hozzáállásoddal jó benyomást gyakorolhatsz másokra. Kapcsolódj ki barátaid társaságában, vagy menj vakációzni. Sikerek elkönyvelése vezeti napirendedet. Igen magabiztosnak, nyugodnak érzed magad, és jóllehet, nem tartasz feltétlenül igényt a közfigyelemre, erőfeszítéseid így is, úgy is, meghozhatják neked.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ott állhatsz a helyzet magaslatán, és nem veszítesz sokat, főleg, ha nem mulasztod el meghallgatni, amit mások közölni akarnak veled. Arra is jó ez a nap, hogy eltervezd jövődet, vagy kisöpörd a felgyülemlett papírmunkát. Ma egész nap kommunikálni fogsz a legkülönbözőbb szóbeli és írásbeli formákban. Ha képes leszel ellenőrzésed alatt tartani közlésvágyadat, most érvényt szerezhetsz nézeteidnek.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvező ez az időszak a már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak kitárgyalására, és szinte bármilyen pénzügyi tranzakcióra. A mai napot töltsd barátaid társaságában, mindnyájan jól fogjátok érezni magatokat. Ma jó benyomást tehetsz másokra, ha kell, de mindig csak önmagad add. Egy barátod révén valamilyen lehetőséghez juthatsz. Ne mulaszd el kimutatni barátaidnak nagyrabecsülésedet vagy rendezd velük most az esetleges problémákat. Meglátod, megéri.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kapcsolataid nyugodtak és kellemesek lesznek – másokkal együtt jobban tudsz szórakozni és dolgozni is. E tranzit egy évben kétszer is kiváló lehetőséget nyújt neked arra, hogy megnézd, hányadán állsz, és igazíts a dolgokon, ha kell. Azt kell megvizsgálnod, hogy mennyire jól haladtál az önmagad által kijelölt irányban. Ha elszalasztod ezeket a lehetőségeket, váratlan nehézségekkel kerülhetsz szembe kb. egy hónapon belül.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elméd pengeéles, és jól tudsz koncentrálni a részletekre. Hajlamos leszel túlzottan önmagadra figyelni. Ne mulaszd el, hogy meghallgass másokat is, különben lemaradhatsz valami lényeges dologról. Ma semmiképpen sem akarsz egyhelyben ücsörögni, fogd tehát magad, és menj el valahová. Szerezz minél több tapasztalatot, ma nyitott leszel rá. Ez egy olyan időszak, amely próbára teszi gondolkodásodat és nézeteidet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Fokozott csodálattal és szeretettel adózol a szépség iránt. Remek alkalom adódik arra, hogy értékálló műkincsekbe fektesd a pénzed, ruhákat, vagy otthonodba dísztárgyakat vásárolj. Nagyon fogod élvezni mások társaságát, és vidámságoddal magadhoz vonzhatod az embereket. Bejöhet akár egy új szerelem is, vagy egy kellemes pénzügyi tranzakció. Nagyszerű az időpont, hogy az esetleges társkapcsolati problémáiddal foglalkozz, és megszabadulj tőlük.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nem kell mindjárt paranoiássá válnod, de most tényleg nem ártana elkerülni a rossz kinézetű alakokat és helyszíneket. Néha erőszakos vagy durván felkavaró találkozásban lehet részed. Van egy halvány esély arra, hogy máshová költözz életmódod megváltoztatása kapcsán. Találkozásaid igen mélyrehatóak lesznek, a változásokat nem tudod elkerülni. Bármi történjen is veled a mai nap folyamán, az nagyobb hatást gyakorol rád és mélyebben fog érinteni, mint általában.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Menj elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak minden téren. Szellemed most nyitottá válik a nagy léptékű témákra, ami az univerzum jobb megértését szolgálja a maga teljességében. Ez egyike lehet rég nem tapasztalt legjobb időszakaidnak. Remek alkalom kínálkozik, hogy áttekintsd életednek alakulását, és változtatásokat hajts végre ott, ahol ez szükséges. Most ezt könnyedén megteheted, és előre elképzelheted azt, hogy minden kívánságod szerint alakul.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Jó az időszak arra, hogy üzleti ügyeiddel is foglalkozz, vagy beszerzéseidet intézd, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan, körültekintően és tisztességesen jársz el. Nem hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak. Mind régebbi, mind újabb kapcsolataid stabilak és nyugodtak lesznek. A józan ész felülkerekedik a romantikán, képes leszel elfogulatlanul megoldani nehézségeidet, így – szükség esetén – jó, ha most foglalkozol velük.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Olyan emberek társaságát keresd, akik mások, mint amilyen Te és meglévő barátaid. Bármilyen kapcsolat, amely e tranzit idején kezdődik, magán fogja viselni az uránuszi izgalmasság, másság, és rövid éltűség jegyeit. Keresd az újat és a szokatlant, és ezt valószínűleg úgy találod meg, hogy olyasmit csinálsz vagy olyan helyre mégy, ami általában nem szokásod, vagy újfajta emberekkel találkozol.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Kreatív képzelőerőd szárnyakat kap, ahogyan a szépség és harmónia iránti fogékonyságod is. Kedvedre lesz a szép környezet, egy műalkotás, a költészet vagy akár egy festői táj. Ma javíthatatlanul misztikus vagy, és ha nem vesztegeted álmodozással az időt, valóban eggyé válhatsz szeretteiddel. Ráhangolódsz igényeikre, és úgy tudsz eleget tenni nekik, hogy eközben nem veszíted el egyéniségedet vagy a magad boldogságát sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top