Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.25. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kicsit sok célt tűzöl ki magad elé, nem mindegyiket lehet megvalósítani, ezért talán elérkezett az idő arra, hogy kielemezd a lehetőségeidet. Próbálj meg minél többet társaságba járni, vegyél részt minden összejövetelen, ami a tudomásodra jut, fogadj el minden meghívást – sosem lehet tudni, melyik találkozón milyen lehetőségek adódnak. Nem lesz könnyű a hosszútávú terveket elképzelni sem, ezért jó, ha energiáidat csak 24 órás „előrelépésekre” használod.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az előrejutás lépcsőin fellépkedni komoly energiát vesz igénybe az életedben. Ezen a napon a szabadságnak vagy a pihenésnek még a gondolatától is „feláll a szőr” a hátadon. Többet kellene törődnöd a kollégákkal, beosztottakkal, mert a megbecsülésük nélkül nem mégy majd semmire. Az emberek az elért eredményeid után ítélnek meg téged, ezért próbálj jól teljesíteni. Ha egyik munkahelyen nem megy, keress másikat, vagy iratkozz be egy továbbképző tanfolyamra.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem kell belefáradnod a mindennapos munkába! Nyugodtan törj ki, és menj el egy kicsit üdülni. Mondjuk egy európai körutazásra – mindenki megérdemli a pihenést, még Te is. Akár még egy helyi kirándulás is fantasztikus üdülésnek tűnhet, ha az ember ki akar szabadulni a rutinból, és kalandokat szeretne átélni, és olyan helyekre eljutni, amikről eddig csak álmodozott. Legrosszabb esetben szervezz meg egy wellness-hétvégét.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Bár nem nagyon kedveled, ha a verbális közlések mély érzelmekkel átitatottak, ebben az időszakban valahogy nyitottabbá válsz az ilyen kapcsolattartásra. Most sokkal közelebb érezheted magad a számodra fontos emberekhez, még akkor is, ha az elmúlt időszakban jobban a szeretteidre kellett koncentrálnod. Az anyagi dolgok intézésével kapcsolatban nemcsak a hatodik, hanem a hetedik érzékedet is elő kellene venned.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem hiányzik valami igazán fontos az életedből? Talán túlságosan is a munkádra koncentráltál. Jó lenne, ha fontos akarnál lenni valakinek, akivel gyengéd és személyes beszélgetésbe elegyedhetsz, kifejezheted érzelmeidet, és elmondhatod mindennapos problémáidat, vagy éppen megoszthatod örömödet. Ma az érzelmi élet mellett az üzleti téren is elmélyülnek a kapcsolataid. Meg kell próbálnod kompromisszumot kötni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jó lenne, ha belevetnéd magadat a munkába, és ez kötné le minden figyelmedet, mert lehetséges, hogy az elmúlt időszakban annyira lekötöttek az élet szórakoztatóbb oldalai, hogy kissé elhanyagoltad a kötelességeidet. Most nem az a fontos, hogy a kollégák késnek-e a munkahelyükről vagy sem, vagy hogy korábban mennek haza, mint Te. Legyen ez a Te életedben most pont fordítva. A kemény munka mellett ne hanyagold el egészségedet sem.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tökéletes időszak ez arra, hogy megtaláld azt a kedves személyt, aki ideális társad lehetne az elkövetkezendő időkben. Ha megtaláltad, feltétlenül ápolnod kell a kapcsolatot vele. Kiváltképp nem alkalmas ez a az egyedüllétre, így fokozottan kellene keresned a barátok és párod társaságát. A szokottnál kreatívabbá válsz, így az önkifejezés az életed egyik velejárója lesz. Gyermekeiddel, ha vannak, többet kellene törődnöd.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ismerd el, hogy te is szentimentális vagy, bár nem szeretsz erre az oldaladra koncentrálni. Nagyon szeretnél önálló lenni, nem igazán veszed jó néven, ha beleszólnak a dolgaidba. Sokat kell törődnöd a családoddal, és remélhetőleg ezért a család pozitív véleménnyel van rólad. Lehetséges, hogy az átlagosnál többet kell otthon töltened, ha több időt szeretnél szeretteiddel lenni. Legalább át tudod gondolni, és meg tudod oldani otthonod, családod ügyes-bajos dolgait.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Higgyél abban, hogy ki kell élvezned az életet, és most jó lenne, ha az összes lehetőséget kihasználnád ehhez. Veled mindig történik valami fontos télen, élvezd hát a vidám hangulatot, az örömöket. Beszélgess többet rokonaiddal, ismerőseiddel, ezzel is közelebb kerülhettek egymáshoz. Fontosabbak lehetnének a családi összejövetelek is, különösen a testvérekre kellene a hangsúlyt helyezni. Egy hétvégi séta vagy egy vidéki kiruccanás jót tenne.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A napokban többet dolgozol a kelleténél, talán, mert anyagi nehézségeid adódtak, talán, mert megsúgták neked, hogy ki akarnak nevezni, feljebb akarnak juttatni a ranglétrán. Minden esetre élvezd, hogy fontos munkát végzel, hiszen ennek eredménye lehet egy előléptetés, nagyobb felelősség, vagy tisztelet, esetleg fizetésemelés. Nem ártana közelebb kerülni a kollégákhoz sem, mert a későbbiekben így pár nagyon hasznos munkakapcsolat is kialakulhat.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az a személy vagy, aki kitűnik a tömegből. Bármely társadalmi összejövetelen tied az első választás lehetősége a potenciális partnerek közül. E kiemelkedő jellemvonás miatt nem kell arra törekedned, hogy erősebb benyomást gyakorolj arra, aki vonzó a számodra. Az erőfeszítés még árthatna is neked, mert valószínűleg túllenyűgözőnek tűnnél. Jobban teszed, ha lazítasz, és hagyod, hogy természetes vonzerőd dolgozzon helyetted.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lehetséges, hogy nem kapod meg a kellő figyelmet, amit megérdemelnél, de mindenkinek meg kell tapasztalnia ezt az érzést valamikor. Ezt az időt arra kellene használnod, hogy kielemezd az elmúlt időszak pozitív és negatív eseményeit. Pár hét múlva úgyis sokkal izgalmasabb időszak következik. Egyelőre nem kell döntened, melyik irányba menj, így is-úgy is a tied lesz az elsőbbség. Szabadítsd meg magad a régi, nyomasztó terhektől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top