Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 29. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap eléggé zavarosnak látszik, nagyon figyelj a kapcsolataidra, mert azok megtévesztők lehetnek. Nehezen érted a körülötted élőket, és ők sem lesznek tisztában azzal, hogy tulajdonképpen mit is vársz tőlük. Jól érzed, a világ kicsit őrült, és most nehezebbnek tűnik neked is az élet. Érzelmeid és gondolataid komplikáltabbá válnak. A túlzott büszkeség most károdra válhat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Próbálj meg nyitottabb lenni, és figyelj egy kicsit mások véleményére, mert az a hasznodra válhat. Ha ennek ellenkezőjét teszed, nem lesz könnyű megtartani a pozíciódat, sem a protektoraidat, így könnyen elveszíthetsz helyzeteket. A lelki problémáid abból adódhatnak, hogy nehezen akarsz szembenézni bizonyos tényekkel. A pszichikai zavar fizikai gyengeséget is okozhat, ami valóságban is fennáll.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem biztos, hogy tudatosan fel akarod ismerni ennek a napnak a negatív hatását, ebből erednek sokszor az eseményekkel kapcsolatos fatalista elképzelések, ezzel a kiegészítéssel: „hát tehetek én róla?” Amit tehetsz az az, hogy gondosan elemzed életed nehézségeit, megbeszéled legbensőbb tudatoddal, és megpróbálod a dolgokat belül és kívül egyaránt rendezett formába hozni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Lehet ez a hetednek egyik céltalan napja, hajlamos lehetsz olyan lelkiállapotba esni, hogy azt teszed, ami éppen adódik, mindegy, hogy jót vagy rosszat – n tudod ellenőrizni önmagadat. Valószínűleg kihagysz lehetőségeket is, pusztán csak tunyaságból és tehetetlenségből. Másrészt viszont ez a nyugalom jó hatású lehet, különösen, ha jól mennek a dolgok. Nyeregben érezheted magad, mely magasra és kiemel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ennek a napnak a hatása alatt belső titkokat tárhatsz fel önmagad előtt. Például azt, hogy sokkal feltűnőbb, érzékibb, sokkal nagyzolóbb is lehetsz, nt amilyennek mutatni szeretnéd magad mások előtt. Érezhetsz lelkiismeret-furdalást azért, mert nincs kedved dolgozni, lehet, hogy kényelmesebb leszel annál, mint amennyire akarsz. Lehet, hogy ezen a napon kissé birtoklóbb leszel, mint máskor, vagy hasonló más „rossz” dolgot tehetsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ahhoz, hogy ezt a tranzitot kihasználhasd , belső lelki dolgokat inkább többre kellene értékelned, mint kevesebbre. Gondolkodásodban légy megértőbb, vallásosabb, idealistább, alkotóbb és eredetibb. De ne beszélj erről, tartsd magadban, csak cselekedj úgy, hogy mások a viselkedésedből érezzék meg ezeket a dolgokat. Vess el minden önbizalmat romboló gondolatot, és élj úgy, hogy igazolva legyen az a magas szintű álom, amit kivált a mai bolygóállás.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Befelé ellentmondásokkal, kétségekkel, csalódásokkal küszködhetsz, amit kifelé nem mutatsz. Olyan szilárd elképzelésed lehet most önmagadról, ami nem minden esetben felel meg a valóságnak. Tarthatod önmagad jobbnak vagy rosszabbnak, mint amilyen valójában vagy, és többé-kevésbé tehetségesnek, de ezeknek az elképzeléseknek a végső próbája abban nyilvánul meg, hogy mennyire leszel képes keresztülvinni a dolgokat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai nap hatásai elsősorban az otthonnal és a magánélet eseményeivel lehetnek kapcsolatosak. Stabil alapra van szükséged ahhoz, hogy a maximális teljesítményt elérd, ezért lassan és határozottan kell dolgoznod. Nem szabad hagyni, hogy a belső inspirációk aláássák a gyakorlatiasságot. Meg kell tanulnod kézzel fogható formába önteni az intuíciódat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Be kell bizonyítanod a világnak, hogy jobb vagy, mint mások. Ha nem vagy hajlandó alávetni érzelmeidet ennek a reális próbának, biztos lehetsz abban, hogy csalódni fogsz. A lelki problémák, amiket máskor figyelembe sem veszel, most károsan kihatnak az egészségedre, mert indokolatlanul felnagyítod a dolgokat. Fennáll a hipochondria, melankólia, depresszió vagy a túlzott hangulati feldobottság veszélye.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma hajlamosabb leszel az anyagi és a gyakorlati dolgokra kevesebb figyelmet fordítani. Emellett hajlamos leszel elhanyagolni az emberekkel való kapcsolatodat is, mert önmagaddal foglalkozol többet. Ilyen állás mellett legjobb, amit tehetsz, ha olyan tárgyilagosan cselekedsz, amennyire csak lehetséges. Igyekezz önmagadról másfelé terelni a figyelmedet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az éles megfigyelőképesség és a külvilág iránti érzékenység, ha intellektuális és alkotó tevékenységre irányul, mély intuícióhoz vezethet, rendkívüli szellemi és művészi erők kifejlődéséhez. Az intuíció felhasználása a gyakorlati ügyekben és alkotó tevékenységben sikerhez vezethet. A közvetlen tudatosság és közvetlen reakciók anyagi haszonhoz juttatnak. Kiváló periódusod következik, amit ki kell használni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A hibás gondolatok és a helytelen ítéletek a téves benyomásoknak és rossz logikának tulajdoníthatók. Hajlamos vagy a túlzott vágyakozásra, nem akarsz szembenézni a tényekkel, inkább menekülni akarsz előlük. Komoly önfegyelemre van szükséged ahhoz, hogy az értelmed folyamatosan előrehaladó munkára tudd felhasználni, nehogy eltévedj az unpraktikus, érzékelhetetlen álmodozásokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top