Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.01. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Lehetséges, hogy egy kicsit nemtörődömnek tart majd a környezeted. Az igazság az, hogy szinte kivirulsz, derűs hangulatban és kitűnő fizikai állapotban leszel. A tanulmányaiddal is meglehetősen jól haladsz, és még a gyermeked útját is sikerül megfelelően egyengetned. Népszerű lehetsz szűkebb körben, de esélyed van a nyilvános elismerésre is. Könnyen megmutathatod, milyen sokra vagy képes, és hogy mennyit érsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Igazad van, az embernek az életben komolyan helyt kell állnia. Szinte emberfeletti teljesítményekre készteted magad. A pénz csábítása most mindennél erősebb. A jövedelmedre nem is panaszkodhatsz, de az érte hozott áldozat majdnem meg fogja haladni erődet. Sokat jelent most az, hogy házastársad nagyon is megértő, és megpróbálja könnyebbé tenni a küzdelmes hétköznapokat. Minden próbálkozásod sikerrel jár.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lassan csökkentheted a tempót. Mehetsz a kasszához, felveheted fáradságod jogos jutalmát. Nemcsak pénzzel gyarapodsz, hanem jó hírnevet, elismerést is szerezhetsz magadnak. A jószívűség és az áldozatkészség most sok barátot szerezhet neked. A napokban néhány gonddal kevesebb és néhány kedvező lehetőséggel több lesz. Azért várd meg, hogy a korábbi dolgok rendeződjenek, és az új lehetőségek folyamatosan megnyíljanak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem elég az idő múlását várni, valamit tenned is kell majd. Jól érzed, hogy a változásoknak nemcsak az ideje, de a lehetősége is itt van. Tervezd meg, és próbáld átalakítani a sorsodat. Tetszik vagy sem, fontos döntéseket kell hoznod. Elsősorban a hivatásodat, az egzisztenciádat félted, talán egy kicsit okkal. Lehet, hogy bizonytalannak érzed a jövődet a munkahelyeden. Sajnos, most nem számíthatsz nagyon arra, hogy partnered a kedvedben jár.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Pénzügyekben számíthatsz némi szerencsére, bizonyos mértékig enyhülnek a gondjaid. A jelenlegi helyzetben nem ajánlatos felvenned a harcot olyan emberekkel, akik főnökként vagy más módon beleszólhatnak az ügyeidbe. A kivárási taktika előnyödre válik. Most már sokkal kevesebben árthatnak neked, sőt, inkább segíteni fognak mások, ha boldogulni akarsz. Bőven találsz majd olyanokat, akik szeretetre méltó, hasznos embernek ismernek meg.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Remek ötleteid tovább javítják az esélyeidet. Napról napra jobb hangulatban leszel, és egy kicsit könnyebben boldogulsz. Igaz, ami igaz, ezek a napok azzal a veszéllyel fenyegetnek, hogy könnyen rászedhetnek, vagy más módon tűnik el a pénzed, ezért inkább bankkártyát használj. Most nem érdemes vásárolnod, sem olyan megállapodásokat kötnöd, amelyekben a pénzed kockára tennéd. Partnered vagy házastársad is anyagi gondokkal küzdhet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szerencse kedvelt gyermekének tudhatod magad. Majdnem minden a kezedre játszik abban, hogy sok mindent tiszta lappal kezdhess. Azért csak majdnem, mert anyagi helyzetedet később – egy kis idő elmúltával – ugyancsak rendbe kell tenned. Nagyon valószínű, hogy ebben az időszakban utazási terveket készítesz, esetleg még jobb, ha útnak is indulsz, és egy kicsit világot látsz. Ha így alakul, ne sajnáld a költségeket, azok így vagy úgy, de hamarosan megtérülnek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ne engedd lebeszélni magad, ha egyszer már elhatároztál valamit. A családtagjaid elvárják, hogy több időt tölts otthon. Tetszik vagy nem, de kénytelen leszel rendbe tenni a házad táját. Kedvesed is elvárja, hogy szebbé, otthonosabbá tedd a lakást. Tapasztalhattad már, hogy ilyenkor nem érdemes ellenkezned, mert lehet, hogy neked van igazad, de mégsem jó, ha ezt túl sokat és nagyon erélyesen hangoztatod.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Azok a terveid, amelyek most összeomlanak, hamarosan megvalósíthatók lesznek, amikor több szabadidőd, sőt pénzed is lesz a kivitelezéshez. Hivatalos ügyek intézése rabolja majd el időd nagy részét. Nem maradsz egyedül a bürokráciával folytatott küzdelemben, mert sokat segítenek rokonaid és társad is. Az esetleges drukk, amit magadért vagy a családod valamelyik tagjáért érzel, felesleges.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ezekben a napokban meglepő fordulatok, nem várt sikerek jelentenek bíztatást és elégedettséget. A szerelemben is szokatlan, de szép élmények várják. Olyan kalandokba bocsátkozik, amiről azt gondolta, hogy sohasem tenné meg, vagy kimaradnak az életéből. Jól jár, ha félreteszi előítéleteit, de azért nem ront ajtóstól a házba. Itt az ideje, hogy kipihenje magát, még akkor is, ha ez egy kicsit nehezére esik.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A közeljövőben szükséged lesz fizikai és lelki erődre. Fontos fordulópont várható az életedben. Valószínűleg ez csak egy folyamat kezdete. Talán nincs is módod arra, hogy átérezd a következő napok fontosságát. Bármibe is kezdesz, tudomásul kell venned, hogy nagy fába vágod a fejszédet, de hosszú távon ez előnyödre válik majd. Bárki gyermekével szemben legyél nagyon megértő. Azt se vedd rossz néven, ha ez anyagi áldozatokkal jár.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lehet, hogy úgy érzed, hivatásodban olyan változás történik, ami veszélyezteti jövőbeni esélyeidet. Ez az a rossznak ítélt dolog lesz, ami később örömmel tölt el, és hálás leszel a sorsnak, hogy így beleavatkozott az életedbe. A meglehetősen kockázatos döntés miatt, lehet hogy önmagad fogod hónapok múlva vállon veregetni, amikor felszabadultan, jó hangulatban telik majd az idő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top