Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.02. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Sok és fárasztó munka vár rád, de kivételesen élvezed, amit csinálsz, mert tudod, hogy az eredmény minden fáradságodért kárpótlást nyújt. Könnyen lehet, hogy munkahelyet változtatsz, ez azonban kevés megpróbáltatást, de sok örömet jelent majd. Nem is lesz más dolgod, csak ki kell használnod a lehetőségeket. A pénz nem boldogít, de jó, ha van. A korábbiakhoz képest, most bővében leszel ennek a hűtlen jószágnak.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sokkal több pénzt tudsz keresni, mint amennyit elköltesz, így tartalékokat is tudsz majd képezni, ha jól gazdálkodsz. Annak is örülnöd kell, hogy most már kicsit megbékéltél a világgal. Fontos emberek bizalmát élvezed. A párkapcsolatodban ma szeretet, béke és harmónia uralkodik. Ha esetleg éppen független vagy, Ámor kényeztetni fog téged, vagyis ha sokat vársz a szerelemtől, biztos, hogy még többet is kapsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A pillanat kedvező, de gyorsan elszáll. Csak saját tévedéseidnek, türelmetlenségednek köszönheted, ha sokat idegeskedsz, vagy feleslegesen harcba szállsz a fél világgal. Próbálj meg mindent nyugodtan mérlegelni, ha lehet, fontos kérdésekben engedd át a döntést partnerednek vagy házastársadnak. Sokkal jobban kellene bíznod az emberekben, mint ahogy ezekben a napokban teszed. Hajlamos leszel arra, hogy túlhajtsd magad.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha az anyagi haszon nem is marad el, félő, hogy közben veszélybe kerül a saját egészséged, vagy elveszítesz néhány megbízható barátot. Sikeres és jó időszakot zársz, amire lehet, hogy ez a nap teszi fel a koronát. Talán a hét végét külföldön töltöd, ha erre módod lesz, el ne mulaszd! Programodból ne hagyd ki a partnered vagy házastársadat, mert ellenkező esetben jogos szemrehányások sokasága zúdul a nyakadba.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sikereidet szívósságodnak és kitartásodnak köszönheted. Törekedj a vezető beosztásra, mert ez való neked. Ha dönteni kell, gyors és határozott legyél. Most nem törődsz mások véleményével, nem lehet meggyőzni a tévedéseidről sem. Erős akaratú, gyors észjárású, rendkívül temperamentumos vagy, és optimista. Igazán szerencse, hogy nem vagy olyan ember, aki szívesen sajnáltatja magát, pedig az elmúlt időszakban bőven lett volna okod panaszra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez az időszak sajnos leginkább a nehéz döntések, esetleg bizonyos szempontból a válságok időszaka lehet. Átmenetileg problémád lehet a házasságodban is. A legnagyobb gondot, hogy hogyan tovább, a hivatásban és a munkában érzed majd. Keményen, még önmagaddal szemben is kíméletlenül szállsz harcba a világgal, keresed a megoldást. Ha teheted, és erre biztosan akad lehetőséged, minél kevesebbet küzdjél, inkább próbálj meg az eseményekkel sodródni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A hét elején még csekély áldozatokkal találhatsz jó megoldást. A hét végén pedig számíthatsz külső segítségre, sőt anyagi sikerekre is. Sokat javulnak a körülményeid. Ha korábban voltak is egészségügyi panaszaid, most biztosan rendbe jönnek. Nem a nagy szerencse, a teljes kibontakozás, de sokkal inkább a megbékélés, a nyugalom időszaka következik. Most már láthatod a jövő esélyeit, és magabiztosabban, nyugodtabban tervezhetsz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most azt is megengedheted magadnak, hogy szórakozz és társaságba járj. Előnyödre is válik, ha megpróbálsz jó kapcsolatokat kiépíteni, nemsokára érezheted ennek kedvező hatását. Hamarosan elkezdődik egy olyan folyamat, ami megszabadít a korábbi gondoktól, nem csoda, hogy fellélegzel egy kicsit, bár még mindig nem vagy igazán derűs és optimista. Azoktól a gondoktól sem akarsz igazán megszabadulni, amik már nem időszerűek, de a közelmúltban sok fejfájást okoztak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Jobban jársz, ha a jövődet tervezed és nem a múltra gondolsz. Igazán megszabadulhatnál egyre kevésbé létező problémáidtól. Nemsokára szépnek látod majd a világot. Bár nem vagy biztos még abban, hogy hogyan és merre haladsz tovább, azt már tudod, hogy jobb, kedvezőbb idők következnek. Önbizalmad és a jövőbe vetett hited napról napra erősödik, és biztosan ennek is köszönheted, hogy szinte kicserélődnek körülötted az emberek.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Most barátokra, támogatókra találsz majd ott is, ahol nem keresed. Próbálj meg a lehetőségekhez képest minél oldottabban, könnyedebben közeledni másokhoz, ha azt akarod, hogy kedvességedet jó szóval, szeretettel viszonozzák. A szerencsés kezdet csak lehetőségeket jelent, a továbbiakat már Te határozod meg. Értékes emberekkel találkozhatsz. Olyan szövetségeseket találsz, akikben igazán megbízhatsz. Pénzügyeid is kedvezően alakulnak.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Visszatér egy korábban elszalasztott alkalom, amit most már igazán jó volna kihasználni. Sajnos fel kell készülnöd egy családi vitára, vagy más veszekedésre. Ha elkerülhetetlen az összetűzés, legalább próbáld meg diplomatikusan rendezni a nézeteltéréseket. Ha elég ügyes vagy, akkor most megszabadulhatsz egy komoly ellenféltől vagy haragostól. A lehetetlen is sikerülhet. Talán csak akkor fenyeget egy kicsi veszély, ha túl sokat vállalsz magadra, vagy nem igazán jól méred fel az erőviszonyokat.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha boldogulni szeretnél, kerüld el a szélmalomharcokat. A következő időszak új vállalkozásokban, jobb jövedelemforrások megszerzésében kínál nagyszerű lehetőségeket. A szerelem is boldog, önfeledt órákkal vár. Okosan kell megosztanod az idődet a hasznos és a fontos dolgok, valamint természetesen az élet örömei között. Ha pénzről van szó, várhat a szórakozás, ha hódítani kell, vagy a partnereddel töltheted az időt édeskettesben, ne törődj a pénzzel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top