Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 12. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ha szeretsz utazni, most volna jó, ha felkerekednél, később talán sem időd, sem kedved nem lesz hozzá. Közben az sem árt, ha a karrieredet építed, jobb pozíciót, kedvezőbb munkakörülményeket teremthetsz magadnak, vagy olyan új vállalkozásba kezdhetsz, amely már az elején is busás hasznot hoz. A szerelemben is bőven lesz mivel dicsekedned, ha nem lennél diszkrét, megbízható ezen a téren is, mint minden másban.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Egy kis hercehurcával jár ugyan minden változtatás, de mindez semmi ahhoz képest, amennyi előnyét fogod élvezni, és amennyi elégedettséget okoz majd. Ha valamit elhatározol, most se engedd lebeszélni magad egy fontos lépésről. Munkahely változtatás nélkül is új környezetet, új ismeretségi kört kell megszoknod. Annak ellenére, hogy jól alkalmazkodsz, még sem lesz egyszerű elfogadnod az új körülményeket.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehet, hogy csak átmenetileg, de el kell szakadnod jó néhány olyan embertől, akiket már megszoktál. Mindegy, hogy jók, vagy rosszak, hiányozni fognak a leltárból. Igyekszel majd jó kapcsolatokat teremteni, de ez nem mindig úgy sikerül, ahogyan szeretnéd. Idővel természetesen helyreáll az egyensúly, s ha ez vigasztal nem is, kell olyan sokat várni rá.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Feszült hangulatodnak köszönhető, hogy partnerkapcsolatodban vagy házasságodban támadnak apró nézeteltérések. Ezeket jobb lenne elkerülni, vagy legalább tudomásul venni, hogy jelentéktelenek és nagyon is múlandók. Szép lassan megtalálod majd a helyedet, akkor nyugodt, elégedett hangulatban telnek a napjaid. Jut majd időd arra, hogy gyermekeddel, családoddal is törődj.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az együtt töltött kellemes órák sokáig szép emléket hagynak a család összes tagjában. Többször gondolsz majd arra, hogy bárcsak mindig így élhetnél. Ha a gyermek- és a családalapítás csak későbbi ábrándjaid között szerepel, akkor a szerelemben élhetsz át meghitt, boldog órákat. Érdekes élményekkel, értékes tapasztalatokkal leszel gazdagabb nemsokára. Új feladatokkal találod szemen magad, amiket nem lesz könnyű megoldani.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A fáradság mellett bőven lesznek sikerélmények is. A lázas tevékenység mellett arra is jut időd, hogy egy későbbi utazást előkészíts. Ha ilyen ajánlatot kapsz, véletlenül se mondj nemet. Akadhatnak vitáid feletteseiddel, vagy olyan emberekkel, akik jogot formálnak arra, hogy beleszóljanak abba, hogy mit és hogyan tegyél. Az ilyesmit jobb észre sem venni. Egy-két jó szóval könnyen rendet és békét teremhetsz.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Pénzt kölcsönadni vagy befektetni túlságosan is kockázatos volna ebben az időszakban. Az ilyen felkérések elől könnyen kitérhetsz. Jó hangulatod sokat nyom a latban, előbbre visz az élet minden területén. Ha ebben az időszakban utazol, akkor legyél nagyon óvatos, különben becsaphatnak, vagy más módon károsíthatnak meg. Egyébként is a kiruccanásokkal, jobban tennéd, ha várnál egy kicsit.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Félő, hogy utazásodban valaki vagy valami megakadályoz. Lehet, hogy partnerednek nem kedvező ez az időszak, másrészt lehet, hogy felelősségérzeted túlságosan is a munkádhoz köt. Hajlamos leszel arra, hogy egy kicsit túlhajtsd magad, mert többet vállalsz, mint kellene, és emellett váratlan kiadások is zavarokat okozhatnak. A pénz, ahogy elfogyott, úgy jön vissza.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ezekben a napokban a szerencse a kegyeibe fogad. Egy ideig bízhatsz abban, hogy minden könnyebben és jobban sikerül, mint ezt megelőzően. Rövidesen tied az egész világ, mert könnyen megvalósíthatsz egy régen dédelgetett tervet. Új barátokat gyűjthetsz magad köré. Ezek között akadnak majd tehetős, befolyásos emberek is, akiket nemcsak szeretni érdemes, de minden érdek nélkül is támaszt találsz náluk.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Szerelmi étvágyad most a szokásosnál is nagyobb lesz, aminek partnered, vagy az éppen most felfedezett és meghódított személy is nagyon örül. Nehéz lesz eldöntenetek, hogy ki lesz a boldogabb. Amikor a csillagok ennyire kegyesek, akkor nem szabad elkényelmesedni. Az életörömök mellett a komoly fontos dolgokkal is kell egy kicsit foglalkozni. A lendület tovább visz, a hét hátralévő részében.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehetőséget kapsz arra, hogy előkészítsd a közeljövő eseményeit, megelőzz néhány nem várt és nem kívánt fordulatot. Nagyon fontos, hogy senkit ne haragíts magadra. Tegyél mindenkinek a kedvére akkor is, ha ez egy kicsit nehezedre esik. Ne feledkezz meg azokról, akik a segítségedre vannak. Ebben az időszakban még könnyen leróhatod a háládat és valószínű, hogy szívesen is teszed.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Harag nélkül és óvatosan építsd le azokat, akikből egyik napról a másikra ellenfelek vagy ellenségek válhatnának. A szerencséd nem hagy cserben, de mégis elég problémád akad mostanság. Bőven számolhatsz kiadásokkal, pedig téged az anyagi dolgok határozottan idegesítenek. De nem csak a pénz miatt leszel nyugtalan. Talán magad sem érted, de egyre többet idegeskedsz, kiabálsz, és egyre erélyesebbé válsz mindenkivel szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top