Horoszkóp

2006. évi általános elõrejelzés

Kíváncsi vagy, hogyan alakítja a csillagok állása ebben az évben a világ dolgait vagy esetleg a te szerelmi életedet? Akkor olvasd el összeállításunkat! Nem sokára elmúlnak a viharfelhõk az életünk felett, és kicsit nyugisabb napok köszönthetnek ránk.





Az élet általános javulása

Az év csillagállásai az emberiség általános életmódjavulását mutatják. Ezek a kedvező csillagállások azért is lesznek döntőek, mert egy asztrálisan feszült helyzet után jönnek. Mire az ősz eljön, mindannyian érezni fogjuk ennek a kedvező hatását, különösen akkor, ha mindent meg is teszünk a siker érdekében.

A jövőbe vetett bizalom és optimizmus meghozza az eredményét, amely nagyon valószínűen az anyagi boldogulás formájában fog leginkább megmutatkozni. Olyan haladás előtt állunk, amelyet a világ mar két évtizede nem tapasztalt. Minden olyan kezdeményezés, amelyet a sorsunk jobbra fordulásáért teszünk, jó eséllyel sikert fog hozni.


A világ dolgai

Új lendületet kapnak a világ békére való törekvései, tehát láthatóan visszaáll a nyugalom sok országban, melyet háború tép, különösen, ha az polgárháború.

Végül a csillagok segítenenek, hogy meglássuk, mennyi tennivalónk van a körülöttünk lévő világ jobbra fordításában. Bizakodhatunk abban, hogy igazság uralja majd a világot. Azok, akik nagy tudományos és orvostudományi áttörésekre vágynak, elégedettek lesznek, mert az új év kiemelkedő felfedezésekkel kecsegtet.

A környezetszennyezés elleni harc meglepő előrelépést tesz, valóra váltva azoknak a reményét, akik egy tiszta világról álmodnak.

Összegezve: az emberiség problémáiból sokra fog megoldást kínálni az elkövetkező esztendő, illetve olyan folyamatok indulnak el, melyek a 2006-os évet követő időszakokban hoznak eredményt.


Itthon

Magyarország számára is érdekes és egyben pozitív fordulatokat hoz az év. Ez annál is inkább elképzelhető, hiszen parlamenti és önkormányzati választásoknak nézünk elébe.
A Vénusz segíti az egészségügy minimális fejlődését, a Hold és a Merkúr pedig a kereskedelem számára hoz pozitív változást, azaz javul a külkereskedelmi mérleg.
A mezőgazdaság számára a 2006-os év is tartogathat számos kellemetlen pillanatot, aszály, majd túl sok eső formájában.
Az ország általános gazdasági és anyagi helyzetében enyhe javulás várható, azonban számos nézeteltérésre ad okot, hogy sokszor azok nem értenek egyet, akiknek az ország szekerét együtt kellene tolni.


Szerelem

A szerelemben a hűség lesz a középpontban, ez adja meg a társkapcsolatokbeli boldogság alappillérét. Ezzel ellentétben azokra, akiknek nem komoly a szándéka, vagy nem akarják elkötelezni magukat, nagy valószínűséggel csalódás és frusztráció vár. Mindebből levonható az egyenes következtetés, hogy az elmúlt évekhez képest jelentősen megnő majd a házasságok száma, amíg a szakítások és válások száma garantáltan csökken.


















Néhány érdekesség 2006-ban

 2006. március 14.
„Félárnyékos” Holdfogyatkozás a Szűz jegyében (24º 15’)
 2006. március 29.
Teljes Napfogyatkozás a Kos jegyében (8º 35’) – Törökország és Afrika északi területén lesz teljes egészében látható. Magyarországon a dél órákban részleges napfogyatkozásban lesz részünk!
 2006. július 27.
A Hold a Mars bolygót fedi el az esti órákban.
 2006. szeptember 7.
Részleges Holdfogyatkozás a Halak jegyében (15º 01’)
 2006. december 11.
Hajnalban a Merkúr, a Mars és a Jupiter 0.6°-0.2°-0.5°-os együttállása a Skorpióban.
 A március 29-i teljes napfogyatkozás természetesen nem a világvégét hozza, mint azt a régi időkben rendszeresen jósolták, hanem egy új kezdet ígéretét hozza, amely a személyes csillagképedtől függően lehet új munkahely, új szerelem, vagy akár helyváltoztatás is.
A bennünk lévő személyes vonzerő mindannyiunkban jobban felszínre kerül és erősödik. A társkapcsolatok, akkor is, ha nem mindig tűnnek hosszú és békés folyamnak, kielégítőek lesznek, a bennük élők megtapasztalják a párkapcsolatban élés adta boldogságot. A magányosok számára a bolygók egy meghatározó találkozást tartogatnak ebben az évben, amire leginkább a március közepétől május közepéig tartó időszak alkalmas. A Nap meg fogja hagyni a választás lehetőségét az első látásra lángra lobbanó vagy az idővel lassan érlelődő szerelem között, – akármelyiket is választjuk, boldogságot hoz.
Az ebben az évben kötött házasságok tartós boldogságot garantálnak!


Karrier

Ez az év nagyban kedvez minden munkával és karrierrel kapcsolatos tevékenységnek. Általános törvény, hogy az, aki valamelyik tevékenységének kiteljesedésén fáradozik (legyen az munka, vagy hobbi), a csillagok teljes támogatását fogja élvezni. Különösen igaz ez akkor, ha valamilyen vállalkozást akarunk felvirágoztatni.

Március, április és május különösen kedvező új vállalkozások alapítására, a meglévők új technológiákkal történő fejlesztésére, vagy munkahelyeken fizetésemelés kieszközlésére. Ezekben a hónapokban a kiemelkedően kedvező bolygóállások segítenek abban, hogy a legtöbbet és a legjobb teljesítményt hozzuk ki magunkból.


Anyagiak

Ez az év nagyon sok asztrális támogatást nyújt az anyagiak területén; kedvezően hat a befolyó pénzekre és mindenki számara egy könnyebb, biztonságosabb életet jelenthet. Mindemellett egy problémára szeretném felhívni a figyelmet: akármilyen pozitívak az asztrális állások, ne vessük magunkat meggondolatlan vagy fölösleges költekezésekbe. Mindez inkább arra int, hogy most, mikor szerencsekerekünk felmenő szakaszban van, habozás nélkül tegyük meg azokat a lépéseket, amelyek arra irányulnak, hogy ezt az anyagi színvonalat megszilárdítsuk.

Augusztus, szeptember és november lesznek az anyagilag legsikeresebb hónapok. Ezekben a hónapokban nemcsak a pénzügyi lehetőségek lesznek jóval nagyobbak a megszokottnál, hanem nem várt extra bevételeket is keletkezhetnek. Ebben az időszakban a részvényekbe fektetett összegek is nyereséget hoznak.


Egy fáradságokkal teli mozgalmas év

A nemtörődömséget nem tolerálják a csillagok: ha ki akarjuk aknázni a felkínált lehetőségeket, keményen és sokat kell dolgoznunk. Akár a körülményeket befolyásolják, akár közvetlenül avatkoznak be a csillagok a dolgok menetébe, a ránk rótt kötelességeket unalmasnak, vagy terhesnek érezhetjük. Az előttünk álló feladatok számától és nagyságától függetlenül szánjunk időt arra, hogy pontos terveket készítsünk feladatainkról, és ne sajnáljuk a fáradságot, hogy véghez vigyük terveinket.

A kitartás most fényesen meghozza mindannyiunk számára a kívánt eredményt, siker és boldogság formájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top