Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. június 02-től 2008. június 08-ig

Kos

Pozitív energiák áramlanak feléd, sok erőt kapsz most az égiektől. Különösen a pénzügyek terén érhetsz el sikeres változást. Mindemellett sok jó és új kapcsolatot, társasági életet, utazást és rengeteg váratlan információt hozhatnak a most következő napok. Jól teszed, ha megnyílsz és befogadsz mindenféle új és érdekes információt, különösen, ha ez összefügg munkáddal, karriereddel. Ennek a későbbiekben komoly hasznát veheted!

Szerelem: Romantikával teli, kissé elvarázsolt hangulatban van minden Kos ezen a héten. A hét végén viszont kellemetlenség veheti el a kedved.

 

 

Bika

Ha úgy érzed, akadályok nehezítik mindennapjaidat, akkor jól érzed, de szerencsére szombatra minden nehézség elhárul előled. Problémás napok, nehézkes hét vár rád, anyagi és egészségi gondok nehezíthetik a dolgod. Fáradtságodat a stresszes mindennapok vagy akár emésztési gondok is nehezíthetik. Ha nem is érzed magad betegnek, ezek a napok alkalmasak arra, hogy kivizsgáltasd magad, és meggyőződj arról, hogy tényleg minden rendben van veled.

Szerelem: Ha párkapcsolatban élsz, most könnyen megeshet, hogy úgy érzed, ez nem vezet sehová. Pedig csak egy alapos beszélgetés hiányzik, és némi romantika. A magányosok számára 6-a hozhat fordulatot.

 

Ikrek

Ha hagyod, hogy elszaladjanak melletted a jó lehetőségek, az természetesen a te döntésed, de lehetne most már másképpen is… Ha eddig nem használtad ki a bolygók segítő szándékát, akkor itt az idő, hogy ezt a pozitív hatást végre a magad hasznára fordítsd, hisz kiváló lehetőségek várnak rád, különösen a karrier és a munka terén. Új vállalkozás indítására, mellékállás vállalására vagy új munkahely keresésére, de akár költözésre is kiválóan alkalmas ez a hét és a következők is.

Szerelem: Párkapcsolatban élsz? Akkor bizony könnyen megeshet, hogy egy szerelmi háromszögben találod magad, ennek lehetőségével légy nagyon óvatos! A hétvége viszont a magányos Ikrek számára kínál nagyszerű lehetőséget.

 

Rák

Szárnyalnak az ötleteid, kreativitásod soha nem látott magasságokig repíthet, mégis azt javaslom, képességeidet most inkább saját otthonodban és szeretteid körében hasznosítsd! Ne aggódj anyagi helyzeted miatt, hisz különösebb okod nincsen rá. Ezen a héten fontos dolgokban tehetsz nagy lépéseket, hisz végre elkezdheted learatni eddigi munkád gyümölcsét. Ha munkát váltanál, saját vállalkozáson töröd a fejed vagy mellékállást keresel, ez az időszak erre is kiválóan alkalmas!

Szerelem: Kifejezetten kellemes, romantikával teli és érzelemdús napokat ígér minden Rák számára ez a hét. A szingliknek különösen kedvező párkeresésre a szerdát követő időszak!

 

 

Oroszlán

Mintha állandóan akadályok nehezítenék mindennapjaidat, s valóban, az elmúlt hetekben nem haladtak jól karrier- és pénzügyeid. Ugyanakkor most jelentős változás állhat be életedben. Ötleteidet, kezdeményezéseidet ötvözd kemény munkáddal a siker érdekében. Szembe találhatod magad azzal, hogy környezetedben sokan nem fogják jó szemmel nézni a haladás és változtatás iránti ambícióidat, de ne foglalkozz mások véleményével, csak saját magaddal.

Szerelem: Ha már elkötelezted magad, akkor most sor kerülhet szerelmetek kinyilvánítására, például egy esküvő vagy eljegyzés formájában. A magányosok se aggódjanak, jöhet a szerelem.

 

 

Szűz

Vissza kell venned a tempóból, különben nemcsak energiád, hanem barátaid száma is megcsappanhat… Ezekben a napokban esetleges problémáid megoldására leginkább a visszavonulás lehet jó válasz, vágysz az egyedüllétre, a tőled megszokott kitartó lendületesség jelentősen csillapul. Egészségi téren figyelj oda jobban magadra, felléphetnek belső szervi vagy emésztési problémák, de egy kiújuló betegség is visszavethet, különösen a munka terén. Ezekben a napokban nehézkesebben éred el kitűzött céljaidat.

Szerelem: Ha még keresed életed párját, akkor különösen a szombati nap kedvező számodra. Ha viszont már van partnered, akkor romantikus napoknak nézel elébe.

 

 

Mérleg

Most igazán nem vacillálhatsz, nincs lehetőséged az időhúzásra, döntened kell néhány fontos ügyben! Eljött a változtatások ideje. Megszokott – akár unalmasnak tűnő – dolgaidon és környezeteden most kellene módosítani, különösen akkor, ha úgy érzed, nem elég kényelmes vagy neked tetsző a helyzet. De azért légy óvatos és körültekintő, mert bár erőtől duzzadsz, és bármit véghezvihetsz most, mégsem egyszerre kellene mindennek nekikezdeni!

Szerelem: Komoly és erőteljes változásokat hozhat számodra ez a hét! Javítanod kell a kommunikáción! A magányosok különösen a hétvégén nyissák ki a szemüket!

 

Skorpió

Könnyen s egyben váratlanul megtörténhet, hogy komoly, sorsdöntő napoknak nézel elébe, igen jelentős események bekövetkeztét hozhatja ez a hét. Különösen igaz ez munkára, karrierre, egészségre vagy akár emberi kapcsolatokra is. Szakmai kihívások elé állíthat a sors, s megeshet, hogy nem tudod, hogyan oldj meg bizonyos feladatokat, és ez átmenetileg aggodalommal tölthet el. Mégis szinte azonnal jön a megoldás, csak figyelj…

Szerelem: Csütörtök és péntek meghatározó nap lehet. A pártalanok megtalálhatják a nagy Őt, a párban élők pedig elmélyíthetik érzelmeiket.

 

Nyilas

Ne morogj és ne mérgelődj a hét elején, csak magadnak okozol kellemetlen pillanatokat. Légy türelmes önmagaddal és környezeteddel, mert szerdára jelentősen javul a helyzet. Ha elégedetlen vagy helyzeteddel, eljött az idő a változtatásra! De vigyázz, jól gondold meg, mit teszel, kinek mit mondasz el, tetteidért felelősséget kell vállalnod. Mindennapi ügyeidet, változtatás iránti igényedet ne lázadással próbáld meg mások tudtára adni, mert könnyen szembesülhetsz azzal, hogy kellemetlen döntéshelyzet elé állítanak.

Szerelem: Szerdán és csütörtökön a párkapcsolatban élők számára a nagy döntések ideje jön el, a magányosok számára pedig a párválasztás ideje, ezt nagyban megsegíti Vénusz jótékony hatása.

 

Bak

Kifejezetten jól alakulnak mindennapjaid, szerencsésnek érezheted magad, hisz a szeretteid segítsége mellett a még mindig Bakban járó Jupiter is támogat abban, hogy jelentősen könnyebben érhesd el céljaidat, legyen szó anyagiakról, munkáról vagy épp érzelmekről. Élettel teli, jókedvű és bőbeszédű vagy, sok új információt és tudást szerezhetsz a következő napokban, aminek jó hasznát veheted céljaid megvalósításában.

Szerelem: Ha van párkapcsolatod, ennek elmélyítésére most minden lehetőséged megvan. Ha viszont még keresed a hozzád illőt, csak akkor nem leszel szerelmes, ha nem akarsz…

 

Vízöntő

Ha változásra vágysz, most ragadd magadhoz a kezdeményezést, hisz képes leszel arra, hogy életed több területén fontos és jó döntéseket hozz. Ez saját akaratod és elhatározásod mellett annak is köszönhető, hogy a Jupiter jó hátszelet biztosít gondolataid, terveid, ötleteid megvalósítása számára. A megszokottól eltérően lecsendesedsz, visszavonulsz, többször keresed a magány lehetőségét, de ez csak további lehetőségeket kínál arra, hogy tervezgesd a jövődet.

Szerelem: Nyugalmas, harmonikus napok követik egymást érzelmi téren is. Ha még keresed a nagy Őt, kevés az esély a szerelem megérkezésére ezekben a napokban, de ez ne adjon okot a búslakodásra!

 

Halak

Az elmúlt hetek érzelmi válságai után végre jobb napok köszöntenek rád. Szerencsés, sikerlehetőségekkel teli hét vár, és ezt barátok vagy pozitív pénzügyi lehetőségek tehetik még szebbé. Ha otthonoddal, közvetlen környezeteddel összefüggésben nagyobb változásokat tervezel, például felújítást, csinosítgatást, akkor erre a most következő napok kiválóak. Az általad elindított fejleményektől kivirulsz, megszépülsz, látszik rajtad az életkedv és az öröm.

Szerelem: Ellentétben a fentiekkel, az érzelmek terén azonban ellentétes bolygók hatása érvényesül, így előfordulhatnak kisebb konfliktusok, problémák. Ha még keresed a párod, most kevés sikerre számíthatsz, de ne keseredj el!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top