Horoszkóp

Az új esélyek időszaka: a Szaturnusz a Skorpióban

Június 15-én, hétfőn hajnalban a Szaturnusz, a Nagy Sors bolygója visszalép a Skorpióba. Ez több szempontból is fontos: egyrészt a tavaly év végén elindult folyamatok megtorpanása nagy tanítás több jegy szülöttjének, másrészt új esélyt kap mindenki arra, hogy egy régi ügyet bölcsebben oldjon meg.

2012 októbere és 2014 decembere között a Szaturnusz a Skorpió jelében járt. Ez a Skorpióknak nagy, sorsszerű változásokat hozott. De a többi jegy sem úszta meg, mert olyan dolgok történtek, amikre nem sok hatásuk volt. Nem volt könnyű időszak. Tavaly december 23-án Szaturnusz átlépett a Nyilas jelébe, és innentől fellélegezhetett mindenki. Megszűnt a nyomasztó hangulat, és átvette a helyét a lendület. Bár ez utóbbi nem felelőtlenséget, hanem megfontoltságot kívánt. A lendület most június 15-én megtorpan, illetve megtorpanni látszik,  szeptember 18-ig, amíg a Skorpióban jár a Szaturnusz, sokan úgy fogják érezni, hogy felesleges volt, amit 2015 első fél évében tettek. És még többen fognak ilyesmiket mondani: “Hiábavaló…, zsákutca…, kudarc…”. Pedig erről szó sincs. Azt kell észrevenni, hogy mindenki kap egy új esélyt arra, hogy egy régi ügyet új, bölcsebb módon kezeljen, oldjon meg, zárjon le.

Nézzük, hogy melyik jegynek milyen területen kell átgondolnia a döntéseit

Nézd meg az éves horoszkópodat!

Az új esélyek időszaka: a Szaturnusz a Skorpióban

KOS

Te, Kosként nagyon élvezted, hogy Szaturnusz a Nyilasban járt. Ugyanis a Kos és a Nyilas is tüzes jegy. Ez “doppingolt” téged. Tele voltál tervekkel és lelkesedéssel. Június 15-én, amikor Szaturnusz visszalép a Skorpióba, megtörni látszik ez a lelkes időszak. Csődként élheted meg, hogy a dolgaid nem abban a tempóban haladnak tovább, ahogy te szeretnéd. Tudd, hogy szó sincs csődről! Értsd meg, hogy a folyamatok eljutottak egy “érési” szakaszba! Majd szeptember 18-tól ismét vágtathatsz.

Napi kínai mantra

BIKA

Te mint tipikus Bika szülött nem fogsz reklamálni, hogy Szaturnusz visszalép a Skorpióba. Ugyanis ez a konstelláció 3 hónapon belül olyan emberekkel ígér találkozást, akik anno nagy hatással voltak az életedre. Ez lehet régi szerelem, gyerekkori barátság, bármilyen múltbéli kapcsolat. 2 feladatod van velük: 1. Ne engedd, hogy a jelenlegi felállást összezavarja a régi! 2. Tegyél meg mindent, hogy most végre mindenki számára békésebben és harmonikusabban záródjon le a kapcsolat!

Napi angyalkártya

IKREK

Június 15-től áthelyeződik a hangsúly. Eddig a Szaturnusz szerelmi, párkapcsolati és mindenféle kapcsolati témában hozott neked feladatokat. Mostantól ismét a munkán, a szolgálaton és az egészségeden lesz a fókusz. Ezek nem látványos témák, de annál fontosabbak. Amennyiben szorgalmas és alázatos leszel, elismerést fogsz aratni. Közben vigyáznod kell az egészségedre. Nem lehetsz gyerekes és felelőtlen. A hőség több veszélyt is rejt: kiszáradás, leégés, napszúrás, stb. Előzd meg a bajt!

Heti angyalhoroszkóp

RÁK

Rákként jó hír a számodra, hogy Szaturnusz visszalép a Skorpióba, mert onnan a legszuperebb fényszöggel támogat téged egész nyáron. Gyerekkorod csodás nyarai köszönnek vissza. Mivel Szaturnusz Kronosz, az Idő ura is, a korosodás miatti szomorkodás helyett vidáman nosztalgiázz! Ellátogathatnál olyan helyekre, ahol régen jól érezted magad. Meglátod, ez milyen pompásan feltölt. Akár a gyerekeidnek is megmutathatnád, hogy hol töltötted ifjú korod legszebb nyarait. Ez összehozhatja a családot…

Heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán szülöttként neked lételemed a pörgés, mert csordultig vagy tetterővel és tettvággyal. Amíg a Szaturnusz a Nyilasban járt, ez természetes volt. Most, hogy Szaturnusz visszalép a Skorpióba, más fordulatszámon fogsz pörögni. Innentől a család és az idős rokonok jelentenek feladatot  számodra. Muszáj türelmesnek s megértőnek lenned velük. A kor előrehaladtával meg fogod érteni, hogy miért és hogyan lassulnak le az öregek. Addig tisztelettel el kell fogadnod, és tolerálnod kell őket.

Szerelmi tarot

SZŰZ

A nyár az utazásról szól. Emiatt jó hír a te szempontodból, hogy Szaturnusz visszalép a Skorpióba. Ugyanis olyan helyekre utazhatsz idén nyáron, ahol jártál már. Tanulságos, sőt kissé felkavaró lehet. Szaturnusz érettebbé tesz, és segít, hogy más szemmel nézd ugyanazt. Ezzel párhuzamosan a szomszédodban is érdekes jövés-menés lesz. Nem biztos, hogy egy régi szomszédod visszaköltözik, de az új kísértetiesen fog hasonlítani rá. Az a dolgod, hogy új, bölcsebb módon kommunikálj vele, velük!

Napi Tao jóslat

MÉRLEG

Elvileg a Szaturnusz neked régóta esedékes pénz bevételét vagy pénz forrását jelenti. De valószínűbbnek tűnik, hogy ez nem pénz, hanem más érték. Szerencsére nem vagy anyagias. Vagyis képes vagy örülni másnak is. Az biztos, hogy Szaturnusz felnőttebbé tesz téged. Így már olyasmit is tudsz értékelni, mint a megbízhatóság vagy az elköteleződés. Ez általad, illetve a te irányodba is nagy kincs. Nyáron az a feladatod, hogy minden ilyet észrevegyél, és értékelj. Tudd, hogy ebből “vizsgázol”!

Virágjóslás

SKORPIÓ

A te szempontodból 2015 legfontosabb bolygó-jegyváltása történik hétfőn hajnalban. Nagyon ritkán adódik ilyen. Felfoghatod ezt egy új esélynek: amit elmulasztottál, vagy elrontottál 2012 októbere és 2014 decembere között, arra most új lehetőséged nyílik. De ez a sorsszerű 3 hónap nem tétlenséget vagy passzivitást jelent. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura azt szimbolizálja, hogy itt az ideje érettebben cselekedni. De vigyázz, mert Szaturnusz komollyá vagy komorrá tehet! Csupán egy betű a különbség…  

Kelta horoszkóp                                                                   

NYILAS

Látszólag te vagy ennek a bolygó-jegyváltásnak a nagy vesztese. Azonban erről szó sincs. Sőt kicsit megkönnyebbülhetsz. Szaturnusz december vége óta nehéz feladatokat rakott rád. Ezek, bár megtisztelőek, de megterhelőek is voltak. Nyáron lazíthatsz, és megfontolhatod, hogy bírod-e, akarod-e folytatni azt, amit elkezdtél. Szeptember 18-án Szaturnusz visszatér a Nyilas jelébe, és komolyabb elköteleződést vár tőled. Mindenféle témában: párkapcsolat, karrier, család, tanulmányok. Addig gondold át!

Születési napod elárulja a sorsod!

BAK

Szaturnusz a te bolygód. Ezért nem mindegy, hogy hol jár. Azzal, hogy nyáron végig a Skorpióban lesz, feltámaszthatja azokat az álmaidat, amikről lemondtál. Neked jól megy a lemondás. De nem ez a cél. Hanem sokkal inkább az, hogy ismét merj álmodozni. Szaturnusz Kronosz, az Idő ura. Ő azt az üzenetet hozza neked, hogy az idő nem elveszi, hanem megérleli az álmaidat. Ehhez kapsz baráti, mentori támogatást. Ne legyél szégyenlős! Fogadd el a protekciót! Élj vele, de ne élj vissza vele!

Napi kínai mantra

VÍZÖNTŐ

Vízöntőként nem fogsz lelkesedni azért, hogy Szaturnusz visszalép a Skorpióba. Neked ez komoly munkát, szigorú főnököt, régi ügy visszatérését jelzi. Egyik sem fog örömmel eltölteni. Azt hihetted, hogy ezeken már túl vagy, és ügyesen lezártad őket. Panaszkodás és bosszankodás helyett nézd meg, hogyan lehetne ezt okosabban, érettebben megoldani! Amennyiben sikerül átértékelned a múltat, találni fogsz jobb módszert. És ekkor segítséged is akad. Méghozzá onnan, ahonnan nem számítottál rá.

Aszcendens: az égi névjegy

HALAK

Rád, Halak szülöttre kedvező hatással lesz az, hogy Szaturnusz visszalép a Skorpióba. Igaz, hogy mindkettő víz elemű, de azért te lágyabb vagy. Ezen a nyáron a szokottnál is többet fogsz nosztalgiázni. Ez se nem rossz, se nem jó. Az dönti el, hogy ez emel-e téged, hogy miben és mennyire engeded az emlékeket feltörni. Szaturnusz most külfölddel kapcsolatos elmulasztott lehetőségeid miatti bánkódást szimbolizál. De nincs minden veszve. Visszakaphatod az esélyt, hogy megvalósítsd. Élj vele!

Számold ki a feng shui számodat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top