Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: a Szűz szerelmi élete

Ha felelősségteljes, szorgalmas emberre vágysz, aki biztonságot kínál, akkor egy Szűz emberrel kötött szövetség nagyon fontos helyet foglalhat el az életedben.

Ha kedvesünkre erőteljesen jellemzőek a Szűz csillagjeggyel összefüggő személyiségjegyek, akkor tudnunk kell, hogy ő elsősorban agyi folyamatain keresztül kötődik a világhoz, vagyis karakterére erőteljesen jellemző a racionalitás, elemző hajlam. Ezért ne várjuk tőle, hogy eljátssza nekünk a szenvedélyes szeretőt, vagy pedig biztosítsa nekünk a súrlódás lehetőségét a hétköznapokban. Ha nagyon szenvedélyes alkatúak vagyunk, vagy éppen a súrlódás hat ránk erotikusan, akkor Szűz kedvesünk értetlenül fog állni igényeink előtt. Hiszen ő mindent végiggondol, elemez, s végül döntését az határozza meg, hogy mi a legcélszerűbb. Mindezek eredményeképpen leginkább a semleges érzelmek jellemzőek rá, a tűz és az igény, hogy a végletekig kötődjön valakihez, nem az ő világa.

Szerelemhoroszkóp: a Szűz szerelmi élete

Néha azt hihetjük Szűz kedvesünkről, hogy képtelen arra a misztikus érzésre, amelyre szinte mindenki vágyik, vagyis a szerelemre. Ez a lelkiállapot azzal jár, hogy elveszítjük önmagunkat, egy kicsit őrültek és kiszámíthatatlanok leszünk, s persze olyan dolgokat is megteszünk, amelyek máskor eszünkbe sem jutnának. Nem is beszélve arról, hogy kivetkőzünk önmagunkból, esetleg megalázkodunk a másik előtt, s kiszolgáltatottá tesszük saját magunkat. A fenti érzelmektől, cselekedetektől a Szűz típusú ember pontosan azért fél nagyon, mert a végeredmény kiszámíthatatlan, nem lehet előre tudni, hogy megéri-e beleölni a kapcsolatba azt a sok kockázatos érzelmet. 

Szerelemhoroszkóp: a Szűz szerelmi élete

Mivel Szűz kedvesünk nem szereti a feszültséget, szexualitása is túl kiszámítottnak tűnhet számunkra. Nem ő az, akit megérint a romantika vagy a szenvedély. Ha azt várjuk tőle, hogy annyira megfeledkezzen saját magáról, hogy letépje a ruhánkat, akkor bizony csalódni fogunk. Ilyen „szerelmi tébolyt” ő nem engedélyez magának, ennél sokkal óvatosabb! Szexualitására jellemző lehet, hogy orvosi precízséggel „végzi el feladatát” az ágyban, s utána azonnal feltör belőle a vágy, hogy egy jó kiadós zuhanyt vegyen, hiszen tisztaságmániája már-már idegesítő is lehet. Előfordulhat, hogy megfigyel minket, vagyis érdekli, hogy miként működünk szexuális értelemben, testünk melyik ponton a legérzékenyebb. Tudományos érdeklődéssel kikísérletezi, hogy hol vannak azok a pontjaink, amelyek a legintenzívebb reakciókat váltják ki belőlünk. Ha ezeket megtalálta, akkor megpróbálja „működtetni” őket, minél nagyobb hatásfokkal. 

Még több horoszkóp Szüzeknek:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Szűz-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Szűz-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Szűz szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Szűz-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Szűz jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Szüzek!
A Szűz mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Szűz aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top