Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: a Rák szerelmi élete

E jegy szülöttje a végtelen érzelmek tengerében él. Ez nem csoda, hiszen a víz elemhez kapcsolódik. Így aztán a föld elemre van a leginkább szüksége, ami szilárdságot biztosít számára az élet minden területén.

Parttalanul áradó érzelmek

Rák kedvesünket akkor érthetjük meg a leginkább, ha nem is akarunk hozzá túlontúl intellektuális módon közelíteni. Tudnunk kell, hogy ő a végtelen érzelmek tengerében él, s az igazi otthona az emóciók világában van. Vagyis minden nagyon fontos lesz neki, ami a múltban történt, vagy a fantázia világához kapcsolható. A legjobb hozzáállás lehet, ha empátiánkat próbáljuk minél magasabb szintre kifejleszteni, s átérezni azt, amit ő érez. Ez elég nehéz lehet a racionális alkatú emberek számára. Hiszen ők intellektuális síkon kötődnek a világhoz, s mi sem félelmetesebb számukra, mint az érzelmek világa, hiszen az ellenőrizhetetlen, s nagyon gyakran követhetetlen is. Másrészt ideális lehet, ha egy érzelmi lény mellett található egy olyan ember, aki gyakorlatias. Vagyis ha Rák kedvesünk van, akkor számítsunk rá, hogy a számlákkal, banki ügyekkel, csekkekkel, hivatalos macerákkal nekünk kell foglalkoznunk, mert ez nehézséget jelent egy Rák típusú embernek. 

Olyan ez, mint a víz és a part

Rák kedvesünk gazdag érzelmi világot ajándékoz nekünk, viszont nem árt, ha mi rendelkezünk azzal a szilárd ellenponttal, amelyre a víznek –– a Rák a víz elemhez kapcsolódik – van szüksége ahhoz, hogy ne folyjék szét. Ilyen módon a víz megtermékenyíti a földet, viszont cserébe a föld szilárd struktúrát ajándékoz a víznek. Kapcsolatunk nehézsége a Rákokkal akkor fog megmutatkozni, amikor kedvesünk felveszi egyik kedvenc szerepét, a szülő vagy a gyermek álarcát. Ilyenkor vagy elesett és gyenge lénnyé változik, aki állandó gondoskodást igényel, vagy pedig „elönt” minket szeretetével, s állandóan gondozni, etetni, babusgatni akar minket. Jobban tesszük, ha ezekbe a játszmákba nem megyünk bele, hiszen boldog és kielégítő kapcsolatban csak két felnőtt és autonóm ember élhet egymással. 

A beteljesületlen vonzóbb

A Ráknak meglehetősen romantikus elképzelései vannak a szerelemről. Vonzódik is minden titkos, beteljesületlen vagy plátói érzelem iránt. Ha a valóságban –– napi együttélés szintjén – realizálódik a kapcsolat, akkor már többnyire nem találja olyan izgalmasnak. Akkor elsődlegesen azért marad a kapcsolatban, mert közben családanya/családapa lett, s gyakran fontosabb neki a család és a rokonság, mint maga a házastársa. Ez a lelki beállítódás gyakran hozza magával a félrelépés lehetőségét, hiszen van a titkos kapcsolatoknak egyfajta keserédes, semmihez sem hasonlítható ízük, amelyet a Rák típusú emberek nagyon szépnek találnak. Ugyanez áll a plátói szerelemre is, amelyet a Rákok nagyon kedvelnek, s közben persze meglehetősen sajnálják is magukat miatta. 

Még több horoszkóp Rákoknak:

Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Rák-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Rák-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Rák szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Rák-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Rák jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Rákok!
A Rák mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Rák aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top