Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: dobozba zárt világ a Bak szerelmi élete

Ha kedvesünk erőteljesen kapcsolódik a Bak csillagjegyhez, akkor megtapasztalhatjuk, hogy bizony igaz a mondás, amely szerint vannak dolgok, amelyek többet rejtenek, mint amennyit első ránézésre mutatnak.

Dobozba zárt világ

Ez a tétel igaz lehet Bak kedvesünkre is, aki először egy kicsit „száraznak”, keménynek látszik, olyan embernek, aki nagyon is „kockásan” látja az élet dolgait. Hajlamos lehet arra is, hogy az embereket „dobozokba” tegye, különböző címkéket ragasztva ezekre a dobozokra. Így könnyebben kezelhető számára az élet, s a kapcsolati rendszerei is. Mindezek mellett, ha már megbízik bennünk, – nagyon sok meglepetést tartogathat számunkra. 

Fontos a bizalom

Rájöhetünk, hogy milyen óriási kincsre leltünk, hiszen megbízható ember, erős, s minden körülmények között támaszt kínál nekünk. Az erotika tekintetében pedig, – ha már megvan a kellő bizalom,– egy idő után levetkőzheti legendás Bak-hűvösségét, s igencsak meglephet minket. Ez azt jelenti, hogy biztonságos körülmények között erotikája kivirágzik, s hihetetlenül gyengéd és szerető társ válik belőle az ágyban is. Ha megmutatja számunkra érzékenységét s gyengéd arcát, akkor tudnunk kell, hogy kivételezett helyzetben vagyunk, olyannak tekint minket, mint akire rábízhatja lelke legféltettebb kincseit. Ez a helyzet, pedig megköveteli tőlünk, hogy mindezekre a kincsekre méltóak is legyünk. 

Általában akkor történik a baj, ha úgy érzi, hogy „nem érdemeltük” meg, hogy maximálisan megbízzon bennünk, vagy netán elkövetünk egy ballépést, vagyis eláruljuk őt. Ebben az esetben átléptünk azt a képzeletbeli határvonalat, amelyet ő megszabott, s innen már nehezen lesz visszaút. Ha meg akarjuk őt továbbra is tartani, akkor számolnunk kell azzal, hogy bizonyítanunk kell a végtelenségig, mert nagyon nehezen ajándékoz meg ismét a bizalmával. Meglehet, hogy ismét hinni kezd bennünk, de nagy valószínűséggel már semmi sem lesz ugyanaz. Nem biztos, hogy ismét beenged lelke legbelsőbb kis zugaiba, s erotikus értelemben is megváltozhat. 

Gyengédség és szeretet a mozgató rugó

Ugyan óriási érzékiség rejlik benne, de minden egyes alkalom közben érezni fogjuk, hogy kissé hűvösebb lett, már nem mutatja meg teljes egészében érzékenységét. A kulcs Bak kedvesünk lelkéhez a mi kezünkben van: ez a kulcs pedig a bizalom. A bizalom nevű kulcs nagyon sok kaput megnyit a Bak csillagjeggyel erőteljes kapcsolatban álló emberek lelkében. Bizalmáért cserébe ajándékozzuk meg Bak kedvesünket gyengédségünkkel, feltétlen szeretetünkkel, ártatlan gyermeki énünkkel, hiszen ez az, amire mindennél jobban vágyik.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára.
Heti Bak-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Bak-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Bak szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Bak-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Bak jegy jellemzése –  Tudd meg milyenek a Bakok!
A Bak mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Bak aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top