Ezek a csillagjegyek a legféltékenyebbek

nlc | 2017. Szeptember 22.
A csillagjegyek között vannak, akik lazábban, könnyedebben veszik az életet. Mások ugyanakkor ragaszkodóbbak, birtoklóbb típusok, és bizony a féltékenység sem áll tőlük távol. Vajon melyek a legféltékenyebb csillagjegyek, kik azok, akikben pillanatok alatt felébred a zöld szemű szörnyeteg? Nos, ők azok a csillagjegyek. Vajon te is köztük vagy?
bika horoszkóp féltékenység

A Bika birtokolni akar

A Bika családra, egészséges, boldog és kiegyensúlyozott életre vágyik. Ragaszkodó, hűséges és igencsak makacs típus. Ragaszkodik mindenhez, ami az övé, vagy legalábbis úgy gondolja, a tulajdona, és birtokolhatja. Nemcsak tárgyakhoz vagy az értékeihez ragaszkodik mereven, éppen ennyire a társához is. Nem szeret veszíteni, és valójában nem is tud. A szerelmétől sem akar megválni. Ugyanakkor büszkeséggel tölti el, ha vonzónak, különlegesnek találják a párját. A Bika egészen addig nem féltékeny, amíg nincs rá nyomós oka. Viszont, ha párja kacérabb másokkal a kelleténél, azt már csöppet sem nézi jó szemmel. Nem érdemes fellobbantani benne a féltékenység szikráját, mert ekkor mutatja meg a kellemetlenebb oldalát.

A Rák nem felejt

A Rák alapvetően nem gyanakvó típus, mert valójában vak a szerelemben. Annyira odavan a párjáért, hogy fel sem merül benne a féltékenység. Egészen addig, amíg véletlenül nem talál valamilyen bizonyítékot párja hűtlenségére. Mert, amikor erre sor kerül, előbújik belőle a zöld szermű szörnyeteg. Innentől fogva nem áll le, addig kutat, addig keres igazolást a gyanújára és addig kérdez, amíg párja be nem vallja az igazságot. Nagyon mélyen érinti a lelkét a fájdalom, hiszen vakon, feltételek nélkül hitt a szerelmében. Nagyon nehezen teszi túl magát a bánatán és a csalódáson, ha egyáltalán képes túllépni. Az őt ért sérelmet nem felejti el, talán a lelke mélyén megbocsát idővel, de felejteni sosem fog.

Az Oroszlán a legbüszkébb

Az Oroszlán rendkívül büszke típus, aki mindenkor erősnek, határozottnak mutatja magát. Sosem vallaná be, hogy a lelke mélyén nagyon is sebezhető és sérülékeny csillagjegy. Amikor megkapja szerelmétől a számára oly fontos kitüntetett figyelmet és szeretet, nagyon hűséges, kitartó és odaadó, de pontosan ugyanezt a hűséget és kitartást várja cserébe is. Könnyen féltékennyé válik, ha úgy érzi, kevesebb figyelmet, törődést kap a párjától, mint korábban. A riválisokat nem tűri meg maga mellett, ha nem ő a legfontosabb, kirobban belőle a harag és a gyűlölet. Képtelen elviselni és megbocsátani párja hűtlenségét, a fájdalmát sem ismerné be soha. Annál ő sokkal, de sokkal büszkébb.

A Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy

A Skorpióból sugárzik a féltékenység. Nagyon érzékeny és érzéki típus, titokzatos, rejtélyes, aki elképesztően tud szenvedni. Már azt sem viseli el, ha valaki csak ránéz a párjára vagy társaságban bájosan cseverészik vele. Azonnal ugrik a legapróbb jelre, még akkor is, ha valójában semmi okot nem adott szerelme a féltékenységre. Nem viseli el a riválisokat maga körül, és meg is tesz mindent, hogy a lehetséges jelölteket – vagy legalábbis akikről úgy gondolja azok lehetnek – eltávolítsa társa környezetéből. Az exekről nem is beszélve. A Skorpió birtokol, és kizárólagosságot akar. Ha úgy gondolja, párja megcsalta őt, revansot vesz, és az első lehetőséggel élve áll bosszút.

(via horoscope daily)

Exit mobile version