Horoszkóp

Húzz egy kártyát! Erre számíthatsz novemberben

November hónap energiái a legjobb alkalmat kínálják a jóslásra. Vajon mire számíthatsz, mit tartogat számodra az év utolsó előtti hónapja? Képzeletben húzz egyet a négy gyönyörű kártya közül, és máris olvashatod a személyes választ. Izgalmas lesz. Felkészültél?

November talán az év legkülönlegesebb hónapja, hiszen a teremtő energiák megsokszorozódnak és bámulatosan hatnak mindenkire. Kellő érzékenységgel magad is tapasztalhatod, ha tudatosan figyelsz rá. A jóslásra ideális lehetőséget kínál ez az időszak, érdemes élned vele. Máris megteheted, és máris megtudhatod, vajon mit tartogat még számodra az év 11. hónapja.

Válassz egyet a négy szebbnél szebb kártya közül, majd olvasd el a személyes üzenetet. Mielőtt választanál, érdemes néhány mély lélegzetet venned. Figyelj a légzésedre, a belső hangokra, és a legvonzóbb kártyát válaszd. Próbáld meg a logikus elmét kikapcsolni és csupán a belső érzetekre figyelni. Nos, melyik kártyát választottad?

Az első kártya: Váratlan lehetőség

A Serendipity elnevezésű lap jelentése: briliáns lehetőségek a horizonton. Mindez pedig számodra újdonságot és váratlan fordulatot jelez novemberre. Az elmúlt időszakban talán több dolog miatt is aggódhattál. Hamarosan minden megváltozik, nem várt, új lehetőségeket tartogat számodra az élet. Élj vele mindenképpen.

A második kártya: A Lovag

A The Knight kártya jelentése: legyőződ a nehézségeket. Ha ezt a kártyát választottad, szerencsés és sikeres időszak előtt állsz. Számos nehézség tornyosulhatott előtted a múltban, mégsem adtad fel a reményt, hogy legyőzheted őket. Munkádért, kitartásodért végre learathatod a gyümölcsöket. A siker a tiéd, ünnepelhetsz.

A harmadik kártya: A Kulcs

 A The Key kártya jelentése: kinyithatod az ajtókat. November végre áttörést ígér az életedben. Keményen dolgoztál, az ajtók, a lehetőségek mégis zárva maradtak előtted. Egészen eddig. Most viszont kezedben a kulcs, és végre megnyílnak előtted azok az ajtók, amelyekre olyannyira vágytál. Fordítsd el a kulcsot, nyisd ki az ajtót és lépj be.

A negyedik kártya: A Csillagok

A The Stars kártya jelentése: elnyered a hosszú út jutalmát. November igazi jutalmat tartogat a számodra. Hosszú ideje küzdesz, harcolsz a célodért. Végre elérheted, igyekezetedért, kitartásodért a jutalom sem marad el. Amit elvetettél, hamarosan le is arathatod. Megérdemelted. Élvezd a pillanatot, hiszen mindennél értékesebb.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top